Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grand Escalier

4,0 • 6 recensioner
Grand Escalier

Skaldjur, ostar och charkuterier fyller upp diskarna i vackert inredda Grand Escalier i Sturegallerian. Ta en lunch lagad med omsorg eller middag i fransk tappning. Är du ute efter ett ställe att stanna till för ett gott glas vin, då är ställets unika vinotheque ett bra alternativ. Där kan du välja mellan ett 50-tal viner på glas. Här finns dessutom stans största innergård med 200 sittplatser under bar himmel.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2018

Bra ställe att börja kvällen på. Väldigt fint inrett och känslan är mysig och festlig när man går in. Inomhus finns stora sitt sektioner för hela sällskapet eller gå ut till inne gården där de finns många sitt utrymmen. Visa hela »

Listad i: En drink eller två, AW
2 maj 2019

Magiskt bra mitt i Sturegallerian. God mat i bistromiljö med stor uteservering/bar på innergården.

24 aug 2018

Har bara ätit brunch på Grand Escalier, men det var en väldigt trevlig upplevelse! Lokalen är väldigt mysig, personalen trevlig och stämningen sorlande men lugn. Maten tyckte jag höll hög kvalité för att vara just brunch och det fanns stort utbud... Visa hela »

13 dec 2017

Aw på terrassen/ inne i baren, lunch/middag i matsalen. Escalier passar för dom flesta tillfällena. Rekommenderas 👍

2 mar 2015

Grand Escalier blev bra mycket bättre efter ombyggnationen. Nu känns restaurangen bättre i utformning. Gillar framförallt de runda borden om man är ett gäng. Menyn är bra men lite kort. Har man ätit ett par gånger här så hinner man snabbt prö... Visa hela »

16 okt 2017

Typiskt franskt kök. Jag har varit här några gånger med något års mellanrum, man vet vad man får och det håller samma nivå. Första gången tog vi hängmörad biff för två personer, köttet var riktigt mört och... Visa hela »

Listad i: Favoriter

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 jan 2018

För Nyt Års afton kväll 800kr mat oväntad sämre kvalitet(potatis piure kalt och max 50-60gram..)fisk 100gr biten ;detta kunde inte serveras till 6 år gammal barn ,tycker jag.
Det är Nyt År afton rätter -inte vablig luch för 180kr.
Visste... Visa hela »

15 jul 2017

Kommer inte in om man har shorts en varm sommarkväll samtidigt som tjejer kommer in med kort kort kjol.. IQ badboll vakter..