Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hamburgarstugan

4,0 • 1 recension
Hamburgarstugan

På Hamburgarstugan är ambitionen att servera snabba, högkvalitativa hamburgare. Högrevsburgaren är dagsfärsk, såser och dressingar är hemgjorda, och för den som föredrar något annat finns vegetariska alternativ såväl som kebab, gyros och friterad kyckling "Kentucky Style".

Idag hittar du Hamburgarstugan på flera ställen runt om i Stockholm, som i Täby där allt började 2014, i Bromma, Sollentuna och på Sankt Eriksgatan i Vasastan. Menyn är gedigen och innehåller flera olika rätter och varianter, bland annat veganburgare. Välj mellan en mängd olika hamburgare, dippsåser, friterad kyckling och klassiska tillbehör. Hamburgarstugan utlovar "ditt livs bästa burgarupplevelse".

Hamburgarstugan är precis som det låter en stuga, men till skillnad från sina syskon i Täby och Sollentuna erbjuder filialen i Vasastan även hamburgare på plats. Hit kan du komma dag som kväll när suget efter hamburgare faller på. Till vardags serveras dagens lunch där läsk, pommes frites, sallad och kaffe ingår i beställningen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2019

En uppstickare i Vasastan som inte kör asiatiskt som alla andra. Kul! Goda hambugare finns här.