Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Helenes Krog & Bar

3,0 • 1 recension
Helenes Krog & Bar

Helenes Krog har funnits vid Sankt Eriksplan sedan 90-talet. En inbiten kvarterskrog med många stammisar och familjär atmosfär – här satsar man på rejäla, vällagade rätter till humana priser, samt avslappnat barhäng.

På Sankt Eriksgatan 87, bara några steg från tunnelbanan, hittar du Helenes Krog & Bar som öppnade 1996 och numera är en institution i området. 90-talskänslan är bevarad men uppdaterad med stilrena sammetsstolar, avskalade bord och stora kristallkronor i taket. Hit välkomnas vänner, familjer och romantiska par till att äta middag i gemytlig miljö. Tanken är att det ska passa lika bra för större sällskap som för en mysig middag på tu man hand.

Fokus ligger på prisvänliga bistrorätter i rejäla portioner, lagade på bra råvaror. Här ska man alltid bli mätt. På menyn hittar du bland annat klassiska kötträtter, pasta, fisk och vegetariska alternativ, och för de minsta finns en separat meny. Restaurangen erbjuder även barhäng med drinkar, vin och öl på kran och flaska. Här kan man bland annat ta en AW och mötas upp efter jobbet. Då och då visas även evenemang såsom Mello på krogens storbildsteve.

På somrarna dukas uteserveringen upp med utsikt över folklivet. Här kan man både äta och ta något svalkande under varma månader.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt 2019

Helt okej kvarterskrog mitt på Sankt Eriksgatan. 15-talet bord inne, 10-talet bord på uteserveringen på Sankt Eriksgatan.