Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hirschenkeller Götgatsbacken

2,3
4 recensioner
Redigera Hirschenkeller Götgatsbacken
Hirschenkeller Götgatsbacken

Hirschenkeller öppnade för första gången 1976 i Stockholm och idag finns de på flera ställen inne i stan. En av restaurangerna ligger på Götgatsbacken, där de serverar redig mat och dryck till humana priser. Vad sägs om en schnitzel och kall öl mitt i Södervimlet?

Hirschenkeller slog upp dörrarna på Götgatsbacken nära Medborgarplatsen och Björns trädgård hösten 2016. Konceptet är inriktat på gemytlig pub – här ska det finnas en naturlig mötesplats för alla, oavsett om man är hungrig eller törstig. Belägen i det folkfyllda stråket serverar restaurangen öl, vin och cider samt maträtter i stil med bratwurst, hamburgare, plankstek och fish n chips. Det finns även ett par vegetariska alternativ på menyn. Vill man bara ha något litet till sin öl erbjuds även mindre rätter som toast skagen och nachos.

Inredningen går i upprustat pubstuk, med väggpaneler, mörka trämöbler och tavlor. Hit kommer du med vännerna för att umgås över något att äta och/eller dricka. Restaurangen har öppet från lunch till sen kväll hela veckan, och utbudet är till för att tilltala de flesta. Priserna är relativt låga på både mat och dryck, med exempelvis ordentliga rätter runt hundringen.

Se även Hirschenkeller Fridhemsplan, Hirschenkeller Hornstull, Hirschenkeller Sveavägen

Användarbilder på Hirschenkeller Götgatsbacken Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 dec 2017

Billigt och helt okej som bar.

4 dec 2016

Fruktansvärt dålig service samt dåligt bemötande av personalen. Som tyckte att vi skulle gå därifrån då vi upptog 2 bord och var 14 personer. Vi hade varit där för länge. 17 - 20. De var ju inte så att vi inte drack något och... Visa hela »

15 jan 2017

Vi, ett äldre par, tog en promenad på söder, lördag em 14/1. Kände för att gå in på någon trivsam restaurang på Götgatan, sitta ned ett litet tag, titta ut o ta en öl. Väl på plats kl 15.45 vid ett kl 17.00 reserverat bord b... Visa hela »

27 sep 2017

😊 Kiva mesta, hyvä pysähdyspaikka keskustaan mennessä tai sieltä tullessa.