Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Indian Garden Västgötagatan

3,0
7 recensioner

Indian Garden Västgötagatan

3,0
7 recensioner

Användarbilder på Indian Garden Västgötagatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Indian Garden Västgötagatan av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 nov 2018

OBS! Gäller lunchen, har ej varit här kvällstid

SJUKT prisvärd lunch (90-110 kr)
Inte bara att man får enorma portioner, det är bra kvalitet och smakar gott.
Deras mixthali skulle lätt kunna delas på 2 personer och även då kä... Visa hela »

6 nov 2017

Har nu varit på två Indian Garden i Stockholm in om loppet av tre månader. Båda gångerna var maten halvljummen och med konsistens likt barnmat. Maten var också väldigt smaklös och tråkig. Vid ett tillfälle sa vi specifikt till om att en rä... Visa hela »

4 jan 2019

Toppen-god mat, men inte ett ställe för allergiker. Både jag och min vän bad om laktosfri Chicken Palak, de verkade inte riktigt ta in informationen och var väldigt nonchalanta, men sa ändå jaja. När maten kom ut var det bara min vän som fick laktosfri,... Visa hela »

29 jul 2017

Jag älskar indisk mat och har nog ätit mig igenom alla indier i stan. Indien garden var väldigt bra tidigare så jag hade höga förväntningar . Servicekänslan var som på ett bättre lunchhak.
Maten var god, men ingen höjdare.

30 apr 2018

oengagerat service, ingen personal i baren, Lammköttet (om det var lamm) var inte i närheten att vara klar och ljummen mat.

28 aug 2016

Snygg Indisk krog med lika snygg mat. Och gott som tusan . Firade maken här och vårt sällskap på 12 var supernöjda. Så gott o så Fun service . Vi kommer gärna tillbaka.

16 jul 2016

Mycket vacker inredd restaurang med stilfull indisk känsla. Utsökt mat. (Jag åt vegetarisk Tali tallrik och den var hade många små skålar och såg lika fin ut som ett restaurangfoto). Mycket trevlig personal. Hög klass.