Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Indio Kitchen Kocksgatan

4,0
27 betyg
Redigera Indio Kitchen Kocksgatan
Indio Kitchen Kocksgatan

Indio Kitchen serverar sushi med sydamerikanska smaker, även kallad nikkei. En kombination av det peruanska och japanska köket som även inkluderar het ceviche. Restaurangen hänger ihop med ett produktionsbolag och satsar fullt ut på matupplevelsen samt cocktailbar under helgerna. I köket står Gian Luca Montero från East.

Se även Indio Kitchen & Cinema

Användarbilder på Indio Kitchen Kocksgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Indio Kitchen Kocksgatan av Fredrik J.
  • Bild från Indio Kitchen Kocksgatan av Catrin M.
  • Bild från Indio Kitchen Kocksgatan av Catrin M.
  • Bild från Indio Kitchen Kocksgatan av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
5 jan 2019 · Uppdaterad

Vi var här ett stort gäng från jobbet och fick ett eget mysigt rum som var delvis öppen mot restaurangen så sorlet nådde in. Lokalen är mysig, mörk och murrig med enkel men snygg inredning. Härlig stämning!

Vi var 12 personer men ville in... Visa hela »

22 sep 2020

Avser lunch! Pendlar lite mellan 3 och 4. Mest för att jag kan tycka att med bra råvaror klarar man sig väldigt långt och får lite gratis, framförallt när det är sashimi och dylikt, och med hänsyn till det var jag inte blown away. MEN det var väld... Visa hela »

6 mar 2020

Vi körde på deras avsmakningsmeny, något jag rekommenderar att välja. Prisvärt och kul att få smaka olika sushi, sashimi och ceviche m.m. Allt är bra tillagat och goda smaker. Lokalen är mörk och mysig, väldigt härlig stämning och musik... Visa hela »

Listad i: Favorit middag
22 jan 2019

Det var ett tag sedan men jag har haft både lunch och middag. Skulle nog tipsa att ta en lyxlunch i första hand. God bibimbap, behaglig portion och rena smaker.

Här äter man bra sushi, bra råvaror, fräscht, underbar ris.
Deras Miso soppa är too die... Visa hela »

22 apr 2019

Himla trevlig kvarterskrog på söder! Finns många alternativ till sittplatser vanligt bord, ute, vid baren alternativt vid fönstret och titta på folk! Härlig mysbelysning och skönt gung i musiken som finns där i bakgrunden.

Sushin smälte i mun... Visa hela »

14 sep 2015 · Uppdaterad

Riktigt riktigt bra sushi. Trevlig och "skön"/"cool" personal, lite på gränsen till överdrivet men det var okej. :) Ballt ställe överlag. Vi tog med hem och blev inte besvikna. Grymt bra, framför allt rullarna har jag för mig (var ett par... Visa hela »

16 jan 2018

Klart ett favoritställe i Stockholm! Supertrevlig personal, avslappnat och lagom stimmigt. Har bara varit där för lunch x antal gånger och tar då alltid "Dagens" för att det är den bästa "Dagens" du kan hitta. Ser fram emot att gå d... Visa hela »

Listad i: Favoriter
21 okt 2018

Maten var suverän! Det fanns mkt att välja på och jag kommer garanterat komma tillbaka. Fin lokal och spännande smakupplevelser!

13 nov 2016 · Uppdaterad

Har varit tillbaka några gånger och höjer betyget till en femma. Riktigt bra mat och grym service. Favoriter på menyn är crabrollen och spicy aji tuna.

30 apr 2018

Har bara varit på Indio en gång än så länge men gillade det verkligen. "Cool" lokal med rå känsla och en rätt lång bar att sitta och äta vid. Personalen var okonstlad och trevlig, om än lite småförvirrad vid något... Visa hela »

24 nov 2019

Min favortitsushi på söder. Riktigt bra mat och dryck. Skön känsla inne i restaurangen, speciellt om man sitter i baren och kan se kockarna jobba.

12 maj 2015

Indio Kitchen öppnade för lite över två veckor sedan av produktionsbolaget Indio (Volvoreklamen med Zlatan ni vet) och har haft fullt varje kväll fram tills nu. Kändistätt  enligt personalen och även under vårt besök var det en sanning. ... Visa hela »

6 apr 2016

Fantastisk mat, mysig atmosfär men kan tycka att servicen är lite slapp och rörig, tyvärr får man vänta liiiiite för länge på påfyllning i glas och nota. Maten 5/5 servicen 2/5. Ska ge dem en ny chans och förhoppningsvis blir det bättre... Visa hela »

9 sep 2019

Min absoluta favoritsushi i Stockholm! Alltid mätt och belåten när man lämnar och väldigt trevlig personal.

Listad i: TOPP TIO
19 sep 2015 · Uppdaterad

Jag äter här ofta på Indio och kan nog sträcka mig så långt att jag kallar mig för "stammis". Indio Kitchen serverar mat från Nikkei-köket, alltså en fusion av japanskt och peruanskt mat. Det är alltså sushi med en twist (oc... Visa hela »

27 nov 2018

Riktigt bra mat och grym service.Har ätit lunch, kan vara ont om sittplatser för större sällskap. Obs! Inte nåt budget ställe och begränsad vegetarisk/vegan options.

19 maj 2019

Indio är en dold liten pärla som man säger om undangömda bra krogar, riktigt bra smaker, bra kombinationer, trevlig service, avskalad och snygg lokal, här hänger hipstereliten som är på väg in i vuxenvärlden och plötsligt bytt hemnetbevakning f... Visa hela »

20 aug 2018

Mysigt och spännande mat! Helt klart värt ett besök!!

9 feb 2020

helt otroligt bra mat! och dryck! att göra konst i den högre skolan med en miso-soppa är isig enastående. Att allt annat också är utöver det vanliga är mer eller mindre otroligt!

23 mar 2016

Vi åt Misosoppa, Lobster roll och Spicy aji tuna och det var riktigt, riktigt gott. Sushi med en ny tvist och gillade det definitivt. Presentation av meny och rekommendation av personalen var väldigt personlig. Servicen höll dock inte samma klass. Det blir en svag 4.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.