Indio Kitchen Kocksgatan

Top 100
4,1
29 betyg
Japansk restaurang
Sydamerikansk restaurang
Hemsida
Instagram
Indio Kitchen
4,1
29 betyg
Hemsida
Instagram

Indio Kitchen på Kocksgatan har blivit kända för sitt nikkei-kök, en kombination av peruanska och japanska smaker där bland annat sushi och ceviche ingår. Restaurangen är en del av Indio Studio, ett produktionsbolag som arbetar med kreativa projekt.

Denna cevicheria och nikkeirestaurang är ett omtyckt vattenhål bland både stockholmare och turister. Hit hittar mediamänniskor, artister och skådespelare som vill njuta av högkvalitativa råvaror med smaker från Sydamerika och Asien. Förutom en meny med fokus på ceviche och sushi finns roliga ölsorter och ett handplockat urval av viner – något man har god kunskap kring.

I köket står Gian Luca Montero, medgrundare och kock på Indio. Tillsammans med sitt team preparerar och tillagar han maten på beställning – à la minute – framför gästerna. Kanske får du se en flambering av dagens fångst eller proffsiga uppläggningar.

I restaurangen finns ett mindre antal bar- och fönsterbord, samt ordinarie restaurangbord och en avskild chambre séparée som går att öppna upp eller stänga för. Detta möjliggör privata middagar för speciella tillfällen, eller en möjlighet till att erbjuda fler platser i restaurangen.

Föreslå ändringar

Recensioner av Indio Kitchen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jan 2019 · Uppdaterad

Vi var här ett stort gäng från jobbet och fick ett eget mysigt rum som var delvis öppen mot restaurangen så sorlet nådde in. Lokalen är mysig, mörk och murrig med enkel men snygg inredning. Härlig stämning!

Vi var 12 personer men ville in... Visa hela »

6 mar 2020

Vi körde på deras avsmakningsmeny, något jag rekommenderar att välja. Prisvärt och kul att få smaka olika sushi, sashimi och ceviche m.m. Allt är bra tillagat och goda smaker. Lokalen är mörk och mysig, väldigt härlig stämning och musik... Visa hela »

Listad i: Favorit middag
14 sep 2015 · Uppdaterad

Riktigt riktigt bra sushi. Trevlig och "skön"/"cool" personal, lite på gränsen till överdrivet men det var okej. :) Ballt ställe överlag. Vi tog med hem och blev inte besvikna. Grymt bra, framför allt rullarna har jag för mig (var ett par... Visa hela »

22 sep 2020

Avser lunch! Pendlar lite mellan 3 och 4. Mest för att jag kan tycka att med bra råvaror klarar man sig väldigt långt och får lite gratis, framförallt när det är sashimi och dylikt, och med hänsyn till det var jag inte blown away. MEN det var väld... Visa hela »

22 apr 2019

Himla trevlig kvarterskrog på söder! Finns många alternativ till sittplatser vanligt bord, ute, vid baren alternativt vid fönstret och titta på folk! Härlig mysbelysning och skönt gung i musiken som finns där i bakgrunden.

Sushin smälte i mun... Visa hela »

16 jan 2018 · Uppdaterad

Klart ett favoritställe i Stockholm! Supertrevlig personal, avslappnat och lagom stimmigt. Tar alltid Dagens till lunch för att det är den bästa Dagens du kan hitta! À la carte menyn är också helt otrolig och välsmakande, med ceviche, lobster rolls och sush... Visa hela »

11 nov 2022 · Uppdaterad

En riktig pärla på söder!

Med en liten, men otroligt charmig lokal och ett extra rum för större sällskap så gör sig Indio bra som ett alternativ både till födelsedagsfirandet och dejten.
Servicen är suverän, med kunnig ser... Visa hela »

13 nov 2016 · Uppdaterad

Har varit tillbaka några gånger och höjer betyget till en femma. Riktigt bra mat och grym service. Favoriter på menyn är crabrollen och spicy aji tuna.

Listad i: 👌 Säkra kort
22 jan 2019

Det var ett tag sedan men jag har haft både lunch och middag. Skulle nog tipsa att ta en lyxlunch i första hand. God bibimbap, behaglig portion och rena smaker.

Här äter man bra sushi, bra råvaror, fräscht, underbar ris.
Deras Miso soppa är too die... Visa hela »

14 jul 2022

Allt är bara så bra, stämning, mat och alla som jobbar är så trevliga

12 maj 2015

Indio Kitchen öppnade för lite över två veckor sedan av produktionsbolaget Indio (Volvoreklamen med Zlatan ni vet) och har haft fullt varje kväll fram tills nu. Kändistätt  enligt personalen och även under vårt besök var det en sanning. ... Visa hela »

30 apr 2018

Har bara varit på Indio en gång än så länge men gillade det verkligen. "Cool" lokal med rå känsla och en rätt lång bar att sitta och äta vid. Personalen var okonstlad och trevlig, om än lite småförvirrad vid något... Visa hela »

6 apr 2016

Fantastisk mat, mysig atmosfär men kan tycka att servicen är lite slapp och rörig, tyvärr får man vänta liiiiite för länge på påfyllning i glas och nota. Maten 5/5 servicen 2/5. Ska ge dem en ny chans och förhoppningsvis blir det bättre... Visa hela »

21 okt 2018

Maten var suverän! Det fanns mkt att välja på och jag kommer garanterat komma tillbaka. Fin lokal och spännande smakupplevelser!

19 sep 2015 · Uppdaterad

Jag äter här ofta på Indio och kan nog sträcka mig så långt att jag kallar mig för "stammis". Indio Kitchen serverar mat från Nikkei-köket, alltså en fusion av japanskt och peruanskt mat. Det är alltså sushi med en twist (oc... Visa hela »

24 nov 2019

Min favortitsushi på söder. Riktigt bra mat och dryck. Skön känsla inne i restaurangen, speciellt om man sitter i baren och kan se kockarna jobba.

23 mar 2016

Vi åt Misosoppa, Lobster roll och Spicy aji tuna och det var riktigt, riktigt gott. Sushi med en ny tvist och gillade det definitivt. Presentation av meny och rekommendation av personalen var väldigt personlig. Servicen höll dock inte samma klass. Det blir en svag 4.

27 nov 2018

Riktigt bra mat och grym service.Har ätit lunch, kan vara ont om sittplatser för större sällskap. Obs! Inte nåt budget ställe och begränsad vegetarisk/vegan options.

9 sep 2019

Min absoluta favoritsushi i Stockholm! Alltid mätt och belåten när man lämnar och väldigt trevlig personal.

Listad i: TOPP TIO
19 maj 2019

Indio är en dold liten pärla som man säger om undangömda bra krogar, riktigt bra smaker, bra kombinationer, trevlig service, avskalad och snygg lokal, här hänger hipstereliten som är på väg in i vuxenvärlden och plötsligt bytt hemnetbevakning f... Visa hela »

Sida 1 av 2

Så tycker pressen

Nöjesguiden

· 5 av 6 · 2015-10-19

“Enkelt och förbannat gott”

SvD Krogguiden

· 4 av 6 · 2015-09-24

“Här är stället för alla som gillar rå fisk”