Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Indiska Källaren

5,0 • 2 recensioner
Indiska Källaren

Indiska Källaren erbjuder rätter från Indien och Bangladesh med fokus på mindre fett, mer näringsrik mat och färre tillsatser. Menyn innehåller en mängd olika rätter, bland annat ett gäng vegetariska alternativ.

Du behöver inte ta dig längre än till kvarteren kring Skanstull och några meter från Götgatan in på Ölandsgatan för att komma till Indien. I det populära Sofo-området hittar du Indiska Källaren som välkomnar dig in till en rödklädd lokal med mycket trä och textil.

Här värnar man om att ge en sann bild av Indien och inspirera sina gäster med indiska festmåltider. Alla ingredienser, som kryddor, såser, currys och chutneys, är noga utvalda för att ge en exotisk matupplevelse. Menyn är gedigen lunch som middag, med typiska rätter från landet. Till lunch erbjuds en veckomeny och till middag kan man välja från en stor à la carte där utbudet känns oändligt.

Currys, korma, tandoori, balti och masala är exempel på några av många kategorier som restaurangen serverar. Kategorierna erbjuder allt från fisk och skaldjur till kött, kyckling och ett stort vegetariskt utbud. Här finns även barnmeny.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 mar 2019

Jättegod mat. Allt var bättre än förväntat. Trevlig personal.

21 okt 2015

Sanslöst bra! Jag har ätit indiskt i över 20 år men detta tillhör det absoluta toppskicket. Blir du missnöjd över något här så kan det endast ha och göra med pastellfärgerna på väggarna!!