Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Isolé

3,4
5 recensioner
Isolé

På Isolé i närheten av Karlaplan äter du sydamerikansk och sydeuropeisk mat och dricker färgglada drinkar. Restaurangen ligger i anslutning till Karla Café, som drivs av samma ägare, och här råder hög mysfaktor med sammetsmöbler, antikinslag och stimmig atmosfär.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 mar 2020 · Uppdaterad

Isolé är en tapasrestaurang med sydamerikanska influenser beläget i samma lokal som Karla Café. Vi var här ett gäng på 7 personer som åt middag. Vi möttes av glad personal som var väldigt trevliga. Det är som sagt samma lokal som Karla Caf... Visa hela »

11 apr 2019

En ny liten kvarterskrog väl värd att besöka. Vi var 1 timma försenade men möttes av lika glada miner ändå och ett bord dukades upp direkt. Restaurangdelen är en avdelad (med draperi) del av Café Karla, samma ägare men drivs av ett ungt gäng. Visa hela »

2 mar 2020

Hade jag kunnat ge 3,5 hade jag gjort det men det går inte och det är något med detta ställe som ändå gör mig lite besviken.

Lokalen: Restaurangen ligger i delar av Karla cafés lokal. Väldigt fint, mycket guld och en vacker bar! Vi var var e... Visa hela »

29 jan 2021

Trevlig personal och lokal. Maten är god men inget utöver det vanliga. Det är vanlig sydamerikansk mat som istället serveras på små fat och är därför ganska överprissatt.

3 sep 2019

Super gott inte lång väntan på maten trevlig personal rekommenderar kött på spett för den som gillar kött!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.