Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Isolé

3,5
4 recensioner
Isolé

På Isolé i närheten av Karlaplan äter du sydamerikansk och sydeuropeisk mat och dricker färgglada drinkar. Restaurangen ligger i anslutning till Karla Café, som drivs av samma ägare, och här råder hög mysfaktor med sammetsmöbler, antikinslag och stimmig atmosfär.

Influenserna på Isolé kommer helt klart från sydligare breddgrader. Menyn består av små- och mellanrätter såsom ceviche, tacos och padrones, och middagen ackompanjeras av vibrant musik. Sällskap på minst två personer kan beställa en avsmakningsmeny som även finns med vegetariska alternativ, annars är det bara att beställa in ett antal rätter och dela maten runt bordet. Matsalen är inredd i mysig stil med lågt i tak, sammetsklädda soffor och stolar, tavlor och lampetter. Här går det lika bra att umgås med vänner och familj som att äta en romantisk middag på tu man hand.

För den som är sugen på en drink har restaurangen även en intim cocktailbar med vardagsrumskänsla. Här kan man slå sig ner vid marmordisken och sippa på en cocktail fylld med smaker från varmare breddgrader, såsom rom, lime och koriander. Utöver drinklistan serveras även champagne, mousserande, vin och ett utbud av öl.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 apr 2019

En ny liten kvarterskrog väl värd att besöka. Vi var 1 timma försenade men möttes av lika glada miner ändå och ett bord dukades upp direkt. Restaurangdelen är en avdelad (med draperi) del av Café Karla, samma ägare men drivs av ett ungt gäng. Visa hela »

8 mar 2020 · Uppdaterad

Isolé är en tapasrestaurang med sydamerikanska influenser beläget i samma lokal som Karla Café. Vi var här ett gäng på 7 personer som åt middag. Vi möttes av glad personal som var väldigt trevliga. Det är som sagt samma lokal som Karla Caf... Visa hela »

2 mar 2020

Hade jag kunnat ge 3,5 hade jag gjort det men det går inte och det är något med detta ställe som ändå gör mig lite besviken.

Lokalen: Restaurangen ligger i delar av Karla cafés lokal. Väldigt fint, mycket guld och en vacker bar! Vi var var e... Visa hela »

3 sep 2019

Super gott inte lång väntan på maten trevlig personal rekommenderar kött på spett för den som gillar kött!