Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

John Scott's

0,0 • 0 recensioner
John Scott's

Gamla Marion's Gastro Diner har byggts om men bjuder fortfarande på amerikanska vibbar med bowling, mat och dryck. Numera under namnet John Scott's.

Få kanske känner till att det går att bowla mitt i city, men faktum är att nära korsningen mellan Kungsgatan och Sveavägen ligger John Scott's där man förutom att bowla också kan äta pubmat.

Lokalerna är som tagna ur ett engelskt vardagsrum med skinnmöbler, kristallkronor, snirkliga tapeter och böcker längs väggarna. Hemma-hos-känslan kompletteras med en matsedel bestående av okomplicerad, rustik mat. Mitt på dagen serveras lunch och kvällstid erbjuds både en pubmeny med småplock, burgare, sallader och fish and chips samt en separat restaurangmeny med alltifrån hemgjorda vildsvinskorvar till grillbricka.

Före eller efter maten mättat mun kan man utmana vännerna vid bowlingbanorna, en omgång shuffleboard, ett parti biljard eller basket (dessa aktiviteter går att boka via hemsidan). Ibland hålls även livespelningar på John Scott's.

John Scott's öppnade ursprungligen i Göteborg, där de idag har flera filialer. På ett av dessa ställen brygger de dessutom sin egen öl som även går att beställa i baren på Kungsgatan i Stockholm.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera John Scott's!