Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

John Scott's

4,0
4 betyg
Redigera John Scott's

Gamla Marion's Gastro Diner har byggts om men bjuder fortfarande på amerikanska vibbar med bowling, mat och dryck. Numera under namnet John Scott's.

Få kanske känner till att det går att bowla mitt i city, men faktum är att nära korsningen mellan Kungsgatan och Sveavägen ligger John Scott's där man förutom att bowla också kan äta pubmat.

Lokalerna är som tagna ur ett engelskt vardagsrum med skinnmöbler, kristallkronor, snirkliga tapeter och böcker längs väggarna. Hemma-hos-känslan kompletteras med en matsedel bestående av okomplicerad, rustik mat. Mitt på dagen serveras lunch och kvällstid erbjuds både en pubmeny med småplock, burgare, sallader och fish and chips samt en separat restaurangmeny med alltifrån hemgjorda vildsvinskorvar till grillbricka.

Före eller efter maten mättat mun kan man utmana vännerna vid bowlingbanorna, en omgång shuffleboard, ett parti biljard eller basket (dessa aktiviteter går att boka via hemsidan). Ibland hålls även livespelningar på John Scott's.

John Scott's öppnade ursprungligen i Göteborg, där de idag har flera filialer. På ett av dessa ställen brygger de dessutom sin egen öl som även går att beställa i baren på Kungsgatan i Stockholm.

Användarbilder på John Scott's Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från John Scott's av Peter B.
  • Bild från John Scott's av Peter B.
  • Bild från John Scott's av Ida B.
  • Bild från John Scott's av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
31 jan 2019

Jag blev positivt överraskad när jag var kom hit första gången. Nu tycker jag att det är klockrent en vinterkväll när man vill dricka öl och hitta på något.

Det finns bowling, shuffleboard, biljard dart och sånt härligt lagom... Visa hela »

22 mar 2019

Bowling, shuffleboard, biljard och käk. Allt mitt i city. Stor lokal, separat restaurangdel. Perfekt AW-ställe.

27 jan 2019

Måste säga att jag verkligen gillar den här stället. Och det är inte för att det är en trevlig bar utan snarare för att det ligger mitt i stan vilket gör det enkelt att droppa in för en timmes bowling eller lite shuffelboard. Det är onekligen l... Visa hela »

14 okt 2021

Trevlig personal inklusive dörrvakter som trots lite strul med bowlingbanorna gjorde det till en toppenkväll.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.