Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Käk Hornstull

2,7 • 10 recensioner
Käk Hornstull

Rapparen Petter står tillsammans med Judit & Bertil-krögarna bakom snabbmatshaket Käk i Hornstull. Här är det en snabbmatsupplevelse "premium" som gäller; vällagad street food som serveras till lunch och middag hela veckan. Käk är litet och intimt med 25 sittplatser, men för den som inte lyckas på plats går det bra att ta med sig maten som take away och sätta sig på syskonet Judit & Bertil ett stenkast bort.

Se även Käk Sundbyberg

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 feb 2018

Helt okej portabello-burgare, goda fries och dip. Personalen är trevlig och det går hyfsat fort, men lokalen och miljön är inget jag vill stanna kvar i - den känns väldigt mycket "snabbmatskedja" och omysig, men funkar bra för take-away.

5 okt 2018 · Uppdaterad

Gillar portabello-burgarens både knapriga och krämiga konsistens. Goda pommes och okej dippsåser.

26 apr 2018

Helt ok burgare med god dipp och goda milkshakes. Dock överpris för dom små portionerna och för att det en sådan snabbmatskänsla på hela stället.

29 apr 2016 · Uppdaterad

Sorry Petter, gillar dig, men burgarna imponerar inte, vare sig smak- eller storleksmässigt. Lokalen är liten och trång. Har gett Käk många chanser, jag vill på något sätt att det ska vara bra, men tyvärr. Stort plus för musiken på stä... Visa hela »

18 jan 2015 · Uppdaterad

Uppdatering 2: Nu har jag varit här för tredje gången och höjer betyget ett snäpp. Burgaren var bättre denna gång, men trots bra stekning är den inte alls lika saftig och smakrik som konkurrenterna. Musiken var mer på lagom nivå idag också,... Visa hela »

6 apr 2015 · Uppdaterad

Bra ställe helt enkelt. Fin lokal och en god portabelloburgare.

26 jun 2015

Tyvärr blir Käk enligt min mening utkonkurrerade av dem andra burgare haken i stan.

20 okt 2015

Bra burgare, schyst ställe. Extra plus för fantastiskt badum

24 aug 2016

Halvtorra burgare till fantasipriser med tanke på vad man får. Hjälper tyvärr inte att Petter har satt sitt namn någonstans runt restaurangen, det är fortfarande ingen höjdare.

17 apr 2016

Ok pommes, shake och dipper men oh så smaklös burgare. Dessutom på tok för dyrt. Jag betalar gärna för en fantastisk hamburgare, men när t.o.m Mcdonalds vinner i smak då känns det som ett rån. Mitt tips om du är i närheten, välj... Visa hela »