Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Köttmästarn

0,0 • 0 recensioner
Köttmästarn

Köttmästarn (tidigare "Köttbaren") är en riktig dröm för köttälskaren. Här kombinerar man restaurang, bar och butik och bjuder på ett hav av utvalda råvaror och egna tillbehör såsom kryddblandningar, såser och kokböcker.

I disken på det rustika köttproffset Köttmästarn säljs råvarorna som restaurangen föredrar mest när det kommer till matlagningen. Den lilla, kombinerade köttbaren och butiken inspirerar till såväl en solomiddag som till en måltid med hela familjen. Bland annat kan du handla upp på vakuumförpackade och färdiglagade rätter med tillbehör för enkel vardagslyx. För den som inte har tid att stå vid spisen laddar Köttmästarn med ett långkok varje dag.

Här kan gäster även slå sig ner för både lunch, middag, öl och drinkar. Om du inte helt enkelt bara gör ett snabbt stopp i samband med matinköpen, det vill säga. Ett mindre antal bord finns för matgäster som droppar in. Lunch serveras måndag till fredag och inkluderar rustika kötträtter som kalvbringa, lammbog och honung- och ingefärsrostad grissida med rotfrukter. På barmenyn hittar du även allt från snacks till kvällens långkok och söta efterrätter. Eller varför inte avsluta veckan med en rejäl söndagsmiddag där räkcocktail, oxrygg och peach melba ingår. Du hittar även ett gediget ölsortiment, liksom viner och cocktails med fläktar från New York och Cuba.

Sällskap mellan 8 och 18 personer kan även boka Köttmästarn måndag till onsdag och få egna menyförslag lagom till festligare middagar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Köttmästarn!

Så tycker pressen

4 av 6 · SvD Mat & Vin · 2011-11-04

“Köttbaren är en charmig blandning av bar och butik där maten inte kostar skjortan. Det känns befriande när krog efter krog har profilerat sig med kvalitetskött till priser upp till 300-500 kronor.”

4 av 6 · Nöjesguiden · 2011-10-13

“Ja visst är det konceptuellt, men Köttbaren verkar ha hittat en nivå som gör att det på samma gång känns personligt. Till stor del beror det på den trevliga personalen.”

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2011-09-26

“Krogkommissionen faller handlöst för lokalen.”