Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Koh Phangan Södermalm

2,7 • 12 recensioner
Koh Phangan Södermalm

En av de mest kända thaikrogarna i Stockholm och ett säkert kort om du tappat intresset för att underhålla ditt sällskap. Bambu, buddhastatyer och neonlampor ger dig den exotiska känslan. Bordskön kan ibland bli lång, men om det finns plats i baren så kan man ta något att dricka under tiden.

Se även Koh Phangan Östermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

I bästa läget på Södermalm har det skapats en miljö som kastar en direkt till asien. Kanske är det också miljön som är det som är mest speciellt med det här stället. Portionerna är stora och maten är helt okej. Men dessvärr... Visa hela »

28 feb 2018

Älskar den här miljön, man blir alltid glad och på bra humör! Maten är god, standard och personalen gör vad dom ska! Men det är helt klart miljön som gör det!

10 feb 2019

Inredningen är underbar, som att kliva in i ett bambukök på steroider med all julbelysning som gick att få tag på i reabacken på Åhlens -92, jag älskar det! Maten är schysst, servicen bra och ölen kall.

11 feb 2018

All in tema Thailand! 10 år sedan jag var här sist, men samma häftiga känsla när man kliver in. Det är verkligen som att hoppa iland på en Thailänsk ö. Maten var stark, och tyvärr bara stark. Mina vänner var däremot nöjda, trots att... Visa hela »

25 jun 2017 · Uppdaterad

God mat i temamiljö. Personalen var jättetrevlig. Thaikiosken på hörnet levererar dock samma, om inte bättre, mat för ungefär halva priset.

10 maj 2016 · Uppdaterad

Inte ett helt vanligt Thai-hak, utan den är uppbyggd som en temarestaurang, så man går främst dit för upplevelsen. Inte bara är inredningen helt hysteriskt Thailand känsla, men de har även ljud och ljus effekter av åskväder som utlöser typ en... Visa hela »

22 sep 2016

Överreklamerat snorig personal o massor av smakförstärkare. Sunkig dekor

6 dec 2017

Maten var mycket god. Mycket för pengarna. Men....personalen har inte koll på gästerna. Beställde ytterligare ett glas vin. Väntade i 45 min utan att få min beställning. Försökte få personalens uppmärksamhet...att vinbeställningen inte l... Visa hela »

20 maj 2015

Ett ställe där det alltid är mycket folk på. Koh Phangan serverar bra thaimat och dessutom är det en upplevelse att besöka restaurangen, speciellt för barnen.

3 dec 2016

Bra mat och snabb service men VÄLDIGT tråkig och snorkig personal, på gränsen till otrevlig.

24 nov 2016

Maten var ok, men barnen gillade inte sina kycklingspett som makade konstigt av frityrolja. Vi serverades av en blond tjej (eller, vi fick springa och leta efter henne om vi ville beställa något) som visade väldigt tydligt att hon hatade sitt jobb och var trött på alla frå... Visa hela »

18 sep 2016

Riktigt dålig upplevelse ikväll! Kall mat, när den kom tillbakav var den torr och utan tillbehör, dålig cola, kallt kaffe, såå dålig service! Fick beställa fyra gånger för att få dricka överhuvudtaget, Ingen kompensation (jo, s... Visa hela »