Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Koh Phangan Södermalm

2,5
19 recensioner
Koh Phangan Södermalm

En av de mest kända thaikrogarna i Stockholm och ett säkert kort om du tappat intresset för att underhålla ditt sällskap. Bambu, buddhastatyer och neonlampor ger dig den exotiska känslan. Bordskön kan ibland bli lång, men om det finns plats i baren så kan man ta något att dricka under tiden.

Se även Koh Phangan Östermalm

Användarbilder på Koh Phangan Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • MAT - alla nöjda! – Bild från Koh Phangan Södermalm av Jessica K.
  • Bild från Koh Phangan Södermalm av Elin E.
  • Bild från Koh Phangan Södermalm av Mikael O.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 feb 2019

Inredningen är underbar, som att kliva in i ett bambukök på steroider med all julbelysning som gick att få tag på i reabacken på Åhlens -92, jag älskar det! Maten är schysst, servicen bra och ölen kall.

25 aug 2018

I bästa läget på Södermalm har det skapats en miljö som kastar en direkt till asien. Kanske är det också miljön som är det som är mest speciellt med det här stället. Portionerna är stora och maten är helt okej. Men dessvärr... Visa hela »

10 apr 2019

Billig Thailands-resa att äta middag här. Små bås / tuk-tuk man sitter och äter i. Mycket bling-bling och åskovädren löser av varandra för att göra stämningen ytterligare. Drop-in-principen gäller. Går inte att boka bord.

24 aug 2019

Jag var här med ett stort gäng och det var inga problem sett till att få in maten samtidigt, betala var för sig etc. Maten var god, inget som stod ut men absolut något man blir sugen på igen.

Det som är kul med Koh Phangan är att man kastas in i T... Visa hela »

20 mar 2019

Det går inte att förneka, ens lekfulla barnasinne tilltalas verkligen av denna mycket överdrivet utsmyckade lokalen. Du får en skön känsla av att vara här, så är det bara.
Maten då? Den är helt okej men inte fantastisk. Du går hit... Visa hela »

11 feb 2018

All in tema Thailand! 10 år sedan jag var här sist, men samma häftiga känsla när man kliver in. Det är verkligen som att hoppa iland på en Thailänsk ö. Maten var stark, och tyvärr bara stark. Mina vänner var däremot nöjda, trots att... Visa hela »

20 mar 2019

Perfekt ställe att besöka när man vill fly från ett kallt och regnigt Stockholm, som att resa iväg till Thailand för några timmar. Stället är supermysigt maten är helt ok.

28 feb 2018

Älskar den här miljön, man blir alltid glad och på bra humör! Maten är god, standard och personalen gör vad dom ska! Men det är helt klart miljön som gör det!

25 jun 2017 · Uppdaterad

God mat i temamiljö. Personalen var jättetrevlig. Thaikiosken på hörnet levererar dock samma, om inte bättre, mat för ungefär halva priset.

9 mar 2020

Möts i entrén av en 'hovmästare' som ger ett uttråkad intryck. Servicen är genomgående dålig och maten är okej. Minns denna restaurang för 15 år sedan. Den var genuin och av hög kvalité både på mat och service.

26 feb 2020

Vi fick både jätteont i magen och mådde piss efteråt. Ät inte här

28 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

de har råttor. Jag såg en springa över restaurangen när jag åt, berättade servitören, hon sa "Jag vet, lita på mig jag har berättat för chefen miljontals gånger"

10 maj 2016 · Uppdaterad

Inte ett helt vanligt Thai-hak, utan den är uppbyggd som en temarestaurang, så man går främst dit för upplevelsen. Inte bara är inredningen helt hysteriskt Thailand känsla, men de har även ljud och ljus effekter av åskväder som utlöser typ en... Visa hela »

22 sep 2016

Överreklamerat snorig personal o massor av smakförstärkare. Sunkig dekor

20 maj 2015

Ett ställe där det alltid är mycket folk på. Koh Phangan serverar bra thaimat och dessutom är det en upplevelse att besöka restaurangen, speciellt för barnen.

24 nov 2016

Maten var ok, men barnen gillade inte sina kycklingspett som makade konstigt av frityrolja. Vi serverades av en blond tjej (eller, vi fick springa och leta efter henne om vi ville beställa något) som visade väldigt tydligt att hon hatade sitt jobb och var trött på alla frå... Visa hela »

6 dec 2017

Maten var mycket god. Mycket för pengarna. Men....personalen har inte koll på gästerna. Beställde ytterligare ett glas vin. Väntade i 45 min utan att få min beställning. Försökte få personalens uppmärksamhet...att vinbeställningen inte l... Visa hela »

18 sep 2016

Riktigt dålig upplevelse ikväll! Kall mat, när den kom tillbakav var den torr och utan tillbehör, dålig cola, kallt kaffe, såå dålig service! Fick beställa fyra gånger för att få dricka överhuvudtaget, Ingen kompensation (jo, s... Visa hela »

3 dec 2016

Bra mat och snabb service men VÄLDIGT tråkig och snorkig personal, på gränsen till otrevlig.