Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Långa Raden

3,0
2 betyg
Redigera Långa Raden

Hotel Skeppsholmens restaurang har fallit såväl internationella stjärnor - bland andra Kanye West - som stockholmare i smaken. Här gäller "social dining", skön atmosfär för folk från när och fjärran. Restaurangen ligger intill Skeppsholmens strandkant och erbjuder allt från frukost till svenska klassiker samt populär söndagsbrunch. Här finns även en lounge (öppen hela dagen) för den som är sugen på vin eller en klassisk svensk fika. Sommartid är uteserveringen en oas med mat, dryck, musik och vacker utsikt.

Användarbilder på Långa Raden Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Långa Raden av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jul 2020

Lunch igår på långa raden, himla mysig miljö😀. Jag fick först kräftsås till köttbullar, vilket inte passar så bra ihop😅. Jag fick en ny tallrik och lite rabatt på min rätt. Lunchen var helt okej men tycker de kunde hanterat misstaget bä... Visa hela »

8 apr 2015

Besökte Långa Raden för att fira svärfar i somras. I rustik miljö med en modern touch kan du avnjuta en god måltid i svensk stil. Trevlig personal och bra priser. Fin utsikt över vattnet. Det är härligt att promenera dit i från stan och upptä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.