Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Långbro Värdshus

2,5
6 recensioner
Långbro Värdshus

Långbro Värdshus, mysigt beläget i Långbro park, drivs av den välmeriterade krögaren och tv-kocken Fredrik Eriksson som även står bakom Restaurang Asplund i Solna. På värdshuset serverar han svenska klassiker i modern tappning och här finns även bar med barhäng och barmeny. På sommaren tillkommer en liten bakficka intill parken. Värdshuset står även öppet för konferens, bröllop och andra tillställningar.

Användarbilder på Långbro Värdshus

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019

Ätit lunch här några gånger, ätit brunch och deras julbord.
Maten är riktigt bra, iallafall om man är riktigt förtjust i fisk då Fredrik är riktigt duktig på sina fiskar. Julbordets fiskinslag är något extra. Fiskrättern... Visa hela »

17 nov 2018

Åt en helt okej räksallad här i somras. Trevligt bemötande och bra uteservering i solen.

17 okt 2020

Server en av Stockholms bästa luncher. Med många alternativ att välja på. Trevlig personal och härlig atmosfär. Händer ofta att jag åker lite längre hit för att få bra vällagad mat. Och en kan avsluta lunchen med en liten men grym cream... Visa hela »

30 apr 2019

Helt OK restaurang. Både besökt lunch och kväll. Lång väntetid. Tråkig meny och otrevlig personal.
Försökte prata med en anställd som verkade väldig irriterad och gnällde över att ledningen inte hade koll på lägen. Skull... Visa hela »

26 jan 2019

Fantastiska lokaler, bra service men maten är inte bra. Smaklöst!

18 maj 2016

Långbro har en gång varit en jättefin krog med bra mat. Var där ikväll 18.5.2016 för att fira svärmors födelsedag, vi var ett sällskap på åtta pers. Det tog en kvart innan hovmästaren pratat klart i telefon och vi fick vårt bord s... Visa hela »