Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Neta Östgötagatan

3,9 • 10 recensioner
La Neta Östgötagatan

La Neta har blivit poppis på Stockholms mexikanska snabbmatskarta, och Södermalms egen taqueria är välbesökt. Den budgetvänliga menyn innehåller alltifrån guacamole och tortillas till quesadillas och bönor med majschips. Här serveras öl till, på autentiskt vis.

Se även La Neta Barnhusgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2019

Varför är vi inte där just nu? Precis rätt blandning av missförstånd i beställningen och enkel mat med en kall öl (kanske från Mexiko, jag vet inte). Här kan man ha det ball, sitta och känna sig kulturellt medveten samtidigt som den spartanska... Visa hela »

10 mar 2019

Autentiskt mexikanskt i trevlig snabbmatstappning. Maten är riktigt god och det går bra att blanda mellan sina favoriter.

31 dec 2018

Precis som med originalrestaurangen är detta enkelt - som en taqueria är - med hemgjorda majstortillas, välgjorda fyllningar och ett litet, men bra, urval av salsor och tillbehör. Detta är en betydligt större restaurang än på Barnhusgatan, som jag nog rankar... Visa hela »

20 aug 2018

Gott och enkelt!!

10 jun 2015

La Neta är enkelt och oftast väldigt gott.

Listad i: Vegetariskt
3 jan 2016

Så bra i sin enkelhet

8 maj 2016

Ett favorit lunchställe. Många platser, men kan ofta kännas ganska slabbigt efter lunchrushen. Brukar oftast ta med mig maten. Väldigt goda tacos, och så bra att man själv kan ta hur mycket sås och koriander man vill. Gillar även att man kan köpa med s... Visa hela »

2 mar 2017

Bland de bättre mexikanska ställena i Stockholm. Goda tacos och perfekt att man får ta sås själv, så slipper man riskera att någon dränker maten i sås :)

Papa är favoriten för mig. Heltsmässigt ett enkelt ställe man lä... Visa hela »

6 apr 2018

Undvik som pesten. Servicen är helt sinnessjukt dålig. Har på allvar fått svaret "jag har andra kunder" när jag bad dem ge mig all mat jag betalat för och när detta ifrågasattes var deras svar "jag är inte din slav". Om maten var f... Visa hela »

21 okt 2017

Stockholms godaste och mest äkta tacos! Jag beställer alltid quesadilla med bönor och så dränker jag den i koriander, salsa och lök. Deras totopos (nachos) är egengjorda och är fantastiskt goda! Guacamolen smakar fräscht och är såå god. Visa hela »