Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

La Neta Östgötagatan

3,6
14 recensioner
Redigera La Neta Östgötagatan
La Neta Östgötagatan

La Neta har blivit poppis på Stockholms mexikanska snabbmatskarta, och Södermalms egen taqueria är välbesökt. Den budgetvänliga menyn innehåller alltifrån guacamole och tortillas till quesadillas och bönor med majschips. Här serveras öl till, på autentiskt vis.

Se även La Neta Barnhusgatan, La Neta Bar, La Neta Täby Centrum

Användarbilder på La Neta Östgötagatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Neta Östgötagatan av Katarina D.
  • Bild från La Neta Östgötagatan av David F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 sep 2020

Unpopular opinion kanske men La Neta var ett enormt besvikelse.
HUR kan ett ställe vara så omtyckt men är en total flopp.
Vad är det som är så attraktivt ?? Det enda jag kommer på är att det måste vara pga billigt? (därav 2 stjärnor... Visa hela »

28 mar 2019

Varför är vi inte där just nu? Precis rätt blandning av missförstånd i beställningen och enkel mat med en kall öl (kanske från Mexiko, jag vet inte). Här kan man ha det ball, sitta och känna sig kulturellt medveten samtidigt som den spartanska... Visa hela »

12 feb 2020

La Neta är en väldigt enkel restaurang och miljön i matsalen känns lite själlös. Antagligen för man lagt all själ i maten. Här serveras den mest äkta och autentiska mexikanska maten du kan hitta i stan och ack så god den är! Här finns... Visa hela »

10 mar 2019

Autentiskt mexikanskt i trevlig snabbmatstappning. Maten är riktigt god och det går bra att blanda mellan sina favoriter.

10 jun 2015

La Neta är enkelt och oftast väldigt gott.

Listad i: Vegetariskt
3 jan 2016

Så bra i sin enkelhet

31 dec 2018

Precis som med originalrestaurangen är detta enkelt - som en taqueria är - med hemgjorda majstortillas, välgjorda fyllningar och ett litet, men bra, urval av salsor och tillbehör. Detta är en betydligt större restaurang än på Barnhusgatan, som jag nog rankar... Visa hela »

8 maj 2016

Ett favorit lunchställe. Många platser, men kan ofta kännas ganska slabbigt efter lunchrushen. Brukar oftast ta med mig maten. Väldigt goda tacos, och så bra att man själv kan ta hur mycket sås och koriander man vill. Gillar även att man kan köpa med s... Visa hela »

20 aug 2018

Gott och enkelt!!

14 okt 2020

Efter personalen i kassan äntligen slutat prata med personen i köket, var det dags att beställa. Beställde mix taco, det vi fick var "Five shades of gray" torrt, torrt torrt, torrt och ok (Den vegetariska hade ändå smak)
Billigt men inte värt pengarna.

2 mar 2017

Bland de bättre mexikanska ställena i Stockholm. Goda tacos och perfekt att man får ta sås själv, så slipper man riskera att någon dränker maten i sås :)

Papa är favoriten för mig. Heltsmässigt ett enkelt ställe man lä... Visa hela »

21 okt 2017

Stockholms godaste och mest äkta tacos! Jag beställer alltid quesadilla med bönor och så dränker jag den i koriander, salsa och lök. Deras totopos (nachos) är egengjorda och är fantastiskt goda! Guacamolen smakar fräscht och är såå god. Visa hela »

3 jan 2020

Sjukt god mat och väldigt bra lunch. Man får något slags ris också som är riktigt gott. Kan lassa på precis hur mycket koriander och salsa som helst. Toppen 🙌

6 apr 2018

Undvik som pesten. Servicen är helt sinnessjukt dålig. Har på allvar fått svaret "jag har andra kunder" när jag bad dem ge mig all mat jag betalat för och när detta ifrågasattes var deras svar "jag är inte din slav". Om maten var f... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.