Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Pasta & La Pizza

3,0
1 recension
La Pasta & La Pizza

På andra våningen i Eataly serverar La Pasta & La Pizza klassiska pastarätter och napolitansk pizza från vedeldad ugn. Här finns det gott om drop-in-platser för den som vill äta lite mer spontant i stilig miljö – eller bara hänga i baren.

Italienska matmeckat Eataly är inhyst i pampiga lokaler på Biblioteksgatan, med restauranger, matmarknad och café under samma tak. Här står det genuint italienska i fokus tillsammans med fina råvaror. Sugen på pasta och pizza? Då är det La Pasta & La Pizza på övervåningen som gäller. På menyn hittas säsongsbetonade pastarätter som är gjorda på färsk pasta eller torkad specialpasta och serveras al dente, som i Italien. De napolitanska, långjästa pizzorna erbjuds både med och utan tomatsås (”röda” eller ”vita”) i olika rustika varianter.

Restaurangen är rymlig med högt i tak, klassiska stuckaturer, vinhyllor och eleganta material. Här finns det plats för hundratalet gäster, men de flesta av platserna är avsedda för drop-in. Barhäng finns det också plats för – runt bardisken blandas det cocktails och serveras öl och vin.

Användarbilder på La Pasta & La Pizza Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Pasta & La Pizza av Michaela J.
  • Bild från La Pasta & La Pizza av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 maj 2019

Det här är den restaurangen som ligger en trappa upp på Eataly.

Maten var sådär, tog ravioli med ricotta och spenat. Inga wow smaker och mycket liten portion! Smakade även pizzan som var bättre god deg och tomatsås men inte mera spännande ä... Visa hela »