Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Le Kebab

På kebabstället Le Kebab, som ligger på Upplandsgatan i Vasastan, ligger fokus på ekologiskt och grönt, högklassiga råvaror och oväntade smaker. Bakom satsningen står Philip Örtegren, grundare av Phil's Burger, samt Mario och Charbel Hammo, som driver cocktailbaren Pharmarium och restaurangen Stortorgskällaren i Gamla stan.

Användarbilder på Le Kebab Visa alla

  • Lägg till bild
  • Le bowl chicken – Bild från Le Kebab av Erica E.
  • Bild från Le Kebab av Adam L.
  • Bild från Le Kebab av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 maj 2020 · Uppdaterad

Aug -20: Var här igen och tycker de steppat upp det en nivå, så jag höjer betyget. God kebab, goda pommes, kall cola och maten kom snabbare idag.

Maj -20: Svårt att bestämma mig ang. betyget. Kan tänka mig att jag höjer upp det till en fyra efter n... Visa hela »

17 feb 2021

Nice med ett fräscht och modernt kebabhak! Gillar variationen på menyn. Käkade en snabblunch och tog en le bowl chicken som var riktigt god! Bra med dressing, granatäpple kom som en god syra och jag blev väldigt mätt 🙌🏼 Ett plus med stora glas så man slipper fyll... Visa hela »

23 maj 2020 · Uppdaterad

Verkligen helt ok, inte sämre inte bättre. Det är som ett Phills Burger fast i kebabformat vilket borde vara positivt(!) men storlek på portion är lite i det snåla laget, och smakerna sitter inte riktigt. Köttet smakar bra men tyvärr har man valt en så... Visa hela »

7 aug 2020

Översätt till svenska »

Bra og litt lyxigare kebab. Värd ett besök.

12 maj 2020

Jag hade väldigt höga förväntningar och betyget blev tyvärr bara helt ok då det var på tok för liten rulle, supetunn men väldigt god. Jag hoppas verkligen att dom ser över det för då har dom mig där minst en gång i veckan på... Visa hela »

5 maj 2020

Bästa❤. Så sjukt gott och så sjukt fräscht.

24 jan 2021

Generellt sett en trevlig restaurang med god mat. Falafeln som jag åt hade väldigt stark smak av kummin, så falafeln var ingen favorit, men i övrigt var allt bra! Skulle önska ett större vinutbud då de bara hade husets och det smakade inte speciellt bra.

22 apr 2020

Bästa premium kebaben! Äntligen en kebab som håller högkvalitet rakt igenom. Grym atmosfär med många goda valmöjligheter på menyn utöver kebab!

22 okt 2020

Bästa kebaben i Stockholm. Har bott i stan hela mitt liv och är stor matälskare.

24 maj 2020

Maten är okej, men inget speciellt. Kommer man hungrig blir man inte mätt utan massa sides och då blir det rätt dyrt för vad det faktiskt är - snabbmat. Var jättetaggad när jag kom hit men möttes av extremt otrevlig och oengagerad personal på plat... Visa hela »

18 maj 2020

Sjukt bra!
Har längtar efter att ett sådant här ställa ska öppna. Allt jag prövade på menyn va grymt och inredningen är WOW. Enda minus är personalen som va lite charmiga.
Kommer bli en favorit!

18 maj 2020

Kebabhimlen och mer därtill. Helt enkelt ett riktigt härligt ställe med väldigt god mat och skön atmosfär. Extra plus för bra service!

18 maj 2020

Varit på plats 3 gånger sedan öppningen av stockholms fräschaste kebab. Alla gånger har jag mötts av god service och fantastiskt mat.
Maten går ej att beskriva med ord, måste verkligen ätas, alla sideorders är sjukt goda och fräscha sp... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.