Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lett

3,0 • 4 recensioner
Lett

Norska Lett kom till Stockholm hösten 2017 och är ett hälsosamt koncept i farten. Utbudet består av sallader, wraps, bowls, juicer, smoothies och andra nyttigheter. Här kan man bland annat komponera sin egen sallad. Det går även att beställa i förväg via hemsidan eller appen och hämta upp maten när den är helt klar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jun 2018

Har tänkt flera gånger att jag måste ta och käka lunch här, och nu äntligen blev det av. Eftersom de tidigare recensioner inte är helt positiva så var mina förväntningar inte så höga.

Jag giller verkligen att alternativet finn... Visa hela »

7 maj 2018

Kan hålla med Malou i allt hon skriver - men går inte på lunchrestaurang för att beskåda möbler och insupa dagsljus (även om det också är trevligt) - utan för att få en god och prisvärd lunch, varför antalet stjärnor skiljer... Visa hela »

25 maj 2019

Tjejen i kassan var helt oengagerad och informerade inte ens om att ett tillval kostade extra, fick en trevlig överraskning när jag skulle betala. Helt likgiltig. Beställde en takeaway och de hade slut på kassar, så fick hålla matlådan i handen hela vägen... Visa hela »

23 mar 2018

+ Super trevligt ställe att luncha på tack vare modern inredning, stora fönster som släpper in mycket ljus och bra bordsplanering + god hummus!
- lite snålt med grönsaker om man valde en bowl med salladsbas + lite för dyrt