Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
 • Öppet Öppettider
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 14:00
   16:00 - 23:00
   Idag
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 14:00
   16:00 - 23:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
 • ling-long.se
 • Riddargatan 6
  • Östermalm

Ling Long

4,1 • 31 recensioner
 • Öppet Öppettider
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 14:00
   16:00 - 23:00
   Idag
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 14:00
   16:00 - 23:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
 • ling-long.se
 • Riddargatan 6
  • Östermalm
Ling Long

I anslutning till Story Hotel på Riddargatan serverar restaurangen Ling Long modern asiatisk mat lagad på fina nordiska råvaror. Inspirationen kommer från Sichuan-provinsen i Kina, men också från Bali och Singapore, och i baren blandas innovativa cocktails som även de bjuder på asiatiska smaker.

Att Ling Long delar namn med en kinesisk modetidning från 1930-talet är förmodligen ingen slump. Här präglas miljön av råa betongväggar, gröna växter, avskalade bord och sammetsinslag. Menyn bygger på asiatiskt inspirerade mellanrätter med kreativa smakkombinationer, indelade i kategorierna ”Kall och rå”, ”Grillat och krispigt”, ”Ångad” och ”Brässerat”. Vad sägs om jasminrökt anka, potstickers eller tempura? Man erbjuder även barmeny. Lunchmenyn består enbart av veganrätter, ett upplägg som vunnit bred popularitet.

Tanken är att vara en modern och internationell mötesplats med familjär stämning. Här finns även en lekfull cocktailbar där du bland annat hittar nöjesansvarige Ossian Eliasson. Hit hittar du inte minst för att avsluta dagen med en drinkfylld afterwork i kosmopolitisk stil. Baren gästas av både dj:s och liveband.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Så mysigt ställe! Har varit där vid flera tillfällen för drinkar.
Stället har en riktigt härlig känsla när man kommer in. Ljuset är dämpat och med dimmade lampor så känns det bara mysigt och värmande.
Drinkarna är... Visa hela »

Listad i: AW
11 feb 2019

Måste säga att jag inte var supersugen på att gå till Ling Long.
Läste menyn och ramlade inte direkt av stolen av entusiasm - även om jag verkligen gillar asiatisk mat så lät den... ja... lite trist. Lite intetsägande på något sä... Visa hela »

11 nov 2018

Vi började kvällen i baren med några fantastiska drinkar. Sedan blev det middag i restaurangen.

Vi startade med lite snacks (Edamame-bönorna var amazing) och cava och var extremt nöjda med vår servitör.

Vi beställde sedan in ca 8 rätt... Visa hela »

16 mar 2019

Ling long är mitt absoluta stammis ställe nummer ett. Här äter jag lunch minst en gång i veckan och favoriten Bang Bang (friterad oumph) sprutar snart ur öronen på mig.

Mysig inredning, god mat, bra priser och trevlig personal. Tips är art sitta på... Visa hela »

1 mar 2017 · Uppdaterad

Nöjd med mitt besök på Ling Long, ungefär enligt förväntan.

Menyn består av snacks och mellanrätter. Åt en snacks, fyra rätter och en dessert. Snacksen var edamamebönor marinerade i något starkt, mycket goda. Mellanrättern... Visa hela »

Listad i: Fusion
30 okt 2018 · Uppdaterad

Bra, god och behaglig lunch. Dyrare än snittet men värt för en lyxlunch.
Mycket vegetarisk här.
Tycker ej det är lika prisvärt på kvällen.
Bra drinkar. Schysst stämning. Bra för AW
Snygg industriell inredning med dov belysning, inti... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch, Uteservering
27 okt 2018

Besökte Ling Long igår med ett gäng vänner. Jag har tidigare bara varit i baren och hängt och druckit deras goda drinkar.
Lokalen var fylld med folk och det andades verkligen fredagsfeeling!
Servitören fick bestämma vad vi skulle äta. Menyn bestå... Visa hela »

Listad i: Fusion
6 maj 2019

Här för några glas vin en härlig tisdagskväll, trots tisdag var det en skön stämning och härlig vibe. Bra läge, trevlig personal och bra lokal! Värt ett besök!! Kommer absolut komma tillbaka för attprova på deras mat, har hört s... Visa hela »

4 jul 2019

Gick förbi med fokus att hitta ett middagsställe, så varför inte testa!

Det var fullt i restaurangdelen och är man ute i tid rekommenderas att boka bord. Personalen föreslog själva att vi fick sitta i baren och det var bättre än många and... Visa hela »

18 okt 2018

Inget att klaga på. God mat, snabb service och bra stämning. Tog tyvärr bara 2 bilder, men vi åt ca 10 och 8 av dem var toppen!

9 sep 2019

Fin interiör men överprisad, tråkig mat. Det känns så enkelt att göra det bättre när man arbetar med asiatiska influenser, men tyvärr funkar det inte här.

16 jan 2018 · Uppdaterad

Ett av mina favoritställen i Stockholm! Gott och trevlig stämning! Här känns det avslappnat utan att det tappar puls. Älskar denna typ av asiatiska kök, med en blandning av varmt och kallt i tapas-form. Plus+ för att de erbjuder mycket veganskt/vegetariskt, som ä... Visa hela »

26 maj 2019

Satt i baren och det var trevligt! Drack deras drink Money och en aperol Spritz, bra när det går att blanda klassiska drinkar med deras egna utbud. Lite för stor isbit i drinken möjligen, annars ganska lugnt ställe!

20 feb 2019

Jag hade höga förväntningar när jag åt middag här. Lokalen och servicen överträffade förväntningarna men maten var endast ok. Det var gott men ingen wow känsla på någon av rätterna. Det är lokalen och stämningen som h... Visa hela »

10 apr 2017

Kan verkligen rekommdera Ling Longs veganskalunch.

1 jul 2016 · Uppdaterad

Riktigt bra bar och personal. Får återkomma för maten.

Listad i: Bra barer
17 apr 2019

Jag hade hyfsat höga förväntningar och är överlag nöjd med besöket. Goda och spännande drinkar, om än vissa lite överambitiöst röriga. Roliga smaker i menyn och mycket god mat. Inte jättetydligt vad rätterna med hippa namn innehö... Visa hela »

22 feb 2016

Riktigt god mat och innovativa drinkar - vi var så pass många att det fick bli meny för oss men den var väldigt god. Blev dock inte sädär jätte mätt och med dryck sprang notan definitivt iväg lite för mycket. Skulle gärna gå tillbaka och... Visa hela »

11 feb 2016 · Uppdaterad

Fastnade i baren här för någon helg sedan, som förövrigt är väldigt trevlig, och var tvungen att testa några smårätter. Tog två olika sorters dumplings som båda var riktigt bra! Kan tänka mig att småäta i bardelen igen... Visa hela »

23 apr 2017

Översätt till svenska »

Unexpected and pleasant surprise. We did not expect this level of quality at this location. Menu is expensive for the level of service and ambience. Worth trying at least once if you like asian fusion.

Sida 1 av 2

Så tycker pressen

4 av 5 · Aftonbladet · 2015-11-19

“Smaker, tillagning, drinkar, service och miljö. Det mesta klickar på Ling Long, höstens nya tillskott i den asiatiska smakfloran.”

5 av 6 · Nöjesguiden · 2015-09-23

“Story Hotel har med Ling Long gjort en rolig och lovande uppdatering av sin restaurangdel. Att vi i baren dessutom hittar ett par välkända ansikten från ambulerande kvalitetsbaren Bottles gör inte saken mindre kul. ”