Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lo Scudetto

3,0
5 betyg
Redigera Lo Scudetto
Lo Scudetto

När längtan till Italien är som störst erbjuder Lo Scudetto en matresa utan att lämna stan. Så skulle man enklast beskriva en genuin italienare som har gått från liten kvarterskrog på Södermalm till finkrog på Östermalm. Maten lagas från grunden, utan tillsatser, och på menyn hittar man bland annat egentillverkad, dagsfärsk pasta och hemgjord glass. Sedan 2015 är Lo Scudetto ett med den forna bakfickan Osterian.

Användarbilder på Lo Scudetto Visa alla

  • Lägg till bild
  • Pasta med kött - Bild från Lo Scudetto av Nicolina U.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 nov 2021

Har bara ätit en ceasarsallad på take away, så ta recensionen för vad den är. Men den var riktigt god! Klassisk ceasar, men grym grillsmak på kyckligen och väldigt nice dressing. Det ska också tilläggas att jag aldrig fått så mycket kyckli... Visa hela »

3 sep 2019

Super mysigt ställe trevlig personal och god mat och god dryck rekommenderar!

22 feb 2020

Total KATASTROF!! Vi var 3 pers kom in genom dörren,det var ganska tomt( 3 bord 1 servitör) vi hade bokat bord. Kocken kom ut och frågade var vi ville sitta. Före oss står en dam som han totalt negligerade,hon fick påkalla uppmärksamhet! Vi slår oss ner,in... Visa hela »

19 feb 2018

Väldigt mysigt ställe, trevlig personal och riktigt bra vällagad italiensk mat!

26 maj 2018

Har ikväll haft en av de sämsta restaurangupplevelserna på mycket länge och det på Lo Scudetto. Till att börja med kom inte våra rätter in samtidigt och efter att ha väntat i 10 minuter på bestick som vi bad om fick vi själva gå in och... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.