Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lykke & Löjromsbaren

5,0 • 1 recension
Lykke & Löjromsbaren

Få en modern matupplevelse på Lykke & Löjromsbaren, som ligger i Nordic Light Hotel. Njut av en smakrik upptäcktsfärd där traditioner möter innovationer – här gillar man klassiska kombinationer lika mycket som nytänkande experiment. Fokus ligger på nordiska råvaror från det fria, hög kvalitet och lokala producenter.

Vare sig man är en hotellgäst på besök i stan, eller en lokalbo, insisterar Lykke & Löjromsbaren på att man stannar till i restaurangen. Här gör kockarna en modern tolkning av nordisk mat och kultur, som sedan serveras på både tallrik och i glas. Hälften av menyn består av vegetariska rätter och bland resten hittar du fisk, skaldjur och kött. Alla grönsaker och primörer är noggrant utvalda från lokala producenter och all dryck ackompanjeras, efter dina önskemål, till det du väljer att äta.

Du kan även slå dig ner i baren där man har lagt manken till vad gäller livets goda. Detta ska vara en plats för gästerna att kunna unna och skämma bort sig själva. Vin och öl, iskallt bubbel, svenska specialiteter och som namnet antyder – löjrom i olika former.

I restaurangen serveras även en gedigen frukost- och brunchbuffé för den som vill börja dagen med något gott i magen. Frukosten är helt ekologisk och fokuserar på ett klassiskt utbud med det mesta du kan tänkas vilja ha. Brunchen bjuder bland annat på skaldjur, färsk fisk, förfriskande bubbel, charkuterier och ett lockande dessertbord.

Interiören på Lykke & Löjromsbaren är modern med öppna ytor, designat av Todd Saunders.

Den 18 maj 2019 anordnade Thatsup ett event på Lykke & Löjromsbaren. Läs mer om det här.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 aug 2019

Oehört trevligt ställe för AW, gott om plats, fransosen bakom baren är typ anledning nog att gå hit. Drinkarna är ambitiösa, oavsett om du beställer en GT eller en svår sour.

Dessutom så god frukost!