Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mäster Anders

3,4
12 betyg
Redigera Mäster Anders

Gult kakel, stora speglar och ofta fullbokade bord. Mäster Anders på Kungsholmen är väletablerat och poppis. Bistron är inte minst känd för sina fransksvenska, klassiska smaker som inkluderar bistrorätter i stil med sniglar, råbiff, skaldjur och träkolsgrillat. En trappa ner finns ett eget rum för 10-18 personer.

Användarbilder på Mäster Anders Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mäster Anders av Marcus C.
  • Bild från Mäster Anders av Marcus C.
  • Skagen toast – Bild från Mäster Anders av Hedvig A.
  • Oxfilé med potatisgratäng  – Bild från Mäster Anders av Hedvig A.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 feb 2019

Det finns definitivt bättre ställen.. Som Styrelsen bara 20 m bort.

1 dec 2022

Skagen god, oxfilé riktigt fin och helt rätt temp. Creme brulée kall men god 😄

27 jan 2020

Yes! Mäster Anders har ryckt upp sig efter en tid av kass service!
När vi klev in hos Mäster i fredags möttes vi av ett trevligt mottagande av ny personal och lite ny varmare känsla i restaurangen med vita dukar. Fick reda på att två nya ägare klivit in... Visa hela »

2 feb 2020

Vill du till en restaurang som har lite av allt med en livlig stämning på Kundsholmen - då är det hit du ska!Vill dock betona ordet livlig, ljudnivån var ganska hög vilket du bör vara medveten om innan du går hit. Det är högt i tak oc... Visa hela »

1 nov 2022

Kan varit första gången jag gick på restaurang utan något som gjorde mig missnöjd! Atmosfären, maten, personalen var superbra o mysigt. Kanske någorlunda liten köttbit men annars var allt super ☺️

5 okt 2020

Gillar verkligen bistrostämningen på Mäster Anders. Trevlig personal, fantastiskt god mat och nästan toppbetyg.

20 apr 2019

Klassisk (om inte anrik) restaurang som inte gör än besviken. Mest kända för sina köttbitar och skaldjursplatå men jag kan verkligen rekommendera den grillade tonfisken. De har också ett bra utbud av Ostron, även om det inte är mitt förstaval om ja... Visa hela »

Listad i: Ostron, Kungsholmen
2 sep 2019

En himla mysig kvarterskrog med asgod mat, det som drar ner betyget från en solklar fyra är servicen. Vi fick en herre som var nonchalant och verkade lida av tillfälliga minnesförluster lite väl ofta under vårt besök.

8 maj 2016

En klar favorit! Krogen jag har gått till flest gånger de senaste 10 åren. Den sviker en aldrig. Härlig atmosfär med de gula kaklade väggarna och bardisk framför köket där man kan slå sig ner på singelmiddag och kolla in kockarna i kök... Visa hela »

25 maj 2018 · Uppdaterad

Jag har ätit här i 10 års tid och från att ha varit en klar 5:a har restaurangen blivit omsprungna av bättre krogar. Det svagaste kortet är servicen där vissa är fantastiska och andra nästan usla. Maten är bra och lokalen trevlig men stimmig på... Visa hela »

23 mar 2018

Klart övervärderat. Dålig service, inte speciell bra mat. Det enda som är bra är lokalen om man gillar gamla ölhak.

4 mar 2017

Fick vänta över 1 timme på maten. Vi är ett sällskap som ofta äter ute och vi har inga problem med lite långsam service och väntar gärna på maten om resterande uppväger väntan. Dock hann vi precis svälja sista tuggan innan vi blev i... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.