Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mäster Anders

3,1 • 8 recensioner
Mäster Anders

Gult kakel, stora speglar och ofta fullbokade bord. Mäster Anders på Kungsholmen är väletablerat och poppis. Bistron är inte minst känd för sina fransksvenska, klassiska smaker som inkluderar bistrorätter i stil med sniglar, råbiff, skaldjur och träkolsgrillat. En trappa ner finns ett eget rum för 10-18 personer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 feb 2019

Det finns definitivt bättre ställen.. Som Styrelsen bara 20 m bort.

20 apr 2019

Klassisk (om inte anrik) restaurang som inte gör än besviken. Mest kända för sina köttbitar och skaldjursplatå men jag kan verkligen rekommendera den grillade tonfisken. De har också ett bra utbud av Ostron, även om det inte är mitt förstaval om ja... Visa hela »

Listad i: Ostron, Kungsholmen
31 maj 2019

Det är så synd att man inte kan sätta mer än en trea när maten är sjukt god och lagad med kärlek. Men Mäster tappar på den platta och nonchalanta servicen. Något hände där för en par år sedan, det är nu opersonligt och ma... Visa hela »

25 maj 2018 · Uppdaterad

Jag har ätit här i 10 års tid och från att ha varit en klar 5:a har restaurangen blivit omsprungna av bättre krogar. Det svagaste kortet är servicen där vissa är fantastiska och andra nästan usla. Maten är bra och lokalen trevlig men stimmig på... Visa hela »

23 mar 2018

Klart övervärderat. Dålig service, inte speciell bra mat. Det enda som är bra är lokalen om man gillar gamla ölhak.

8 maj 2016

En klar favorit! Krogen jag har gått till flest gånger de senaste 10 åren. Den sviker en aldrig. Härlig atmosfär med de gula kaklade väggarna och bardisk framför köket där man kan slå sig ner på singelmiddag och kolla in kockarna i kök... Visa hela »

15 okt 2015

Bästa stället!

4 mar 2017

Fick vänta över 1 timme på maten. Vi är ett sällskap som ofta äter ute och vi har inga problem med lite långsam service och väntar gärna på maten om resterande uppväger väntan. Dock hann vi precis svälja sista tuggan innan vi blev i... Visa hela »