Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

M.O.A.S - Meat on a Stick

3,2 • 17 recensioner
M.O.A.S - Meat on a Stick

Älskar du kebab? Då har du kommit rätt. M.O.A.S drivs av en tvättäkta kebabentusiast som har rest land och rike runt på jakt efter det perfekta exemplaret. Här förser han stockholmarna med den populära snabbmaten så som han själv tycker att den ska smaka.

Användarbilder på M.O.A.S - Meat on a Stick

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 sep 2016 · Uppdaterad

Först och främst, otroligt snyggt koncept rakt igenom, från tak och golv till inredning och menyer. Man kan ju lugnt säga att det måste vara Sveriges snyggaste kebabställe, även om konkurrensen inte är så hård. :)

Matmässigt så... Visa hela »

16 aug 2018

Jag gör det där syndiga och sitter kvar på stället där man egentligen borde lämna plats åt nästa så snart man tuggat i sig den sista kebaben! Men just nu är det "lugnt" mellan 15:30 & 18:00 enligt Jiray själv!

Jag bestä... Visa hela »

19 jul 2017 · Uppdaterad

Endast fläsk kvar när jag kom runt 20-tiden, så det fick bli en Aten som visade sig vara ganska god men lite för meckig att äta för min smak. Supertrevlig bemötande på plats och jag kommer defintivt återvända för att testa någon av dera... Visa hela »

13 mar 2016

Går inte att välja lägre än en stjärna. Maten är helt enkelt inte särskilt god, smaklöst kött (oavsett vilket du väljer), dressing och såser känns som de är kryddade av en mellanstadieelev på hemkunskapslektion och brödet... Visa hela »

20 jun 2016

Grym kebab i fräsch förpackning.

8 okt 2016

Utan tvekan den bästa kebaben jag ätit i Stockholm, dock är konkurrensen inte direkt mördande. Personalen är glad och trevlig, köket (och kebabrullarna!) är häftigt att beskåda och såväl kött som bröd håller hög kvalité... Visa hela »

19 feb 2018

Otroligt god och lyxig kebab! Fläsket är godast! Och baklava milkshake... magiskt!

15 jun 2018

Kan ej anpassa rätterna efter allergi eller vego. Satt meny gället endast! Service/ledning/kökschef katastrof!

10 maj 2018

Katastrof! Att det tog över 20 min för servitrisen att ta vår order, och ytterligare 15 min för att betala är under all kritik! Aldrig igen!

16 maj 2016

OMFG! 1 stjärna är för mycket!!!

Efter att ha läst alla tidningsartiklar som skriver om hur MOAS säljer slut på 3 timmar och inte kan ha öppet en hel dag hade jag relativt höga förväntningar. Att ägaren dessutom skryter med att han har... Visa hela »

8 okt 2016

Riktigt bra kebabställe. Bra utbud och skön stämning. Fyran var inte given men lyxkebabens fina koncept gör att det väger över

21 mar 2016

Inte alls bra! Var där och åt.. Dyrt och lite med mat. Ingenting var speciellt...

3 jan 2017

Kebab i kvarteret!!

Kanon!

Minst 1 gg i veckan.

13 mar 2016

Var där, i lördags, på öppningshelgen och åt en fantastiskt god Kebab.

Jag slog till på Palermo som var, som sagt, riktigt god.

http://meatonastick.se/wp-content/uploads/2016/03/moas-meny-webb.pdf

Vad är det som är gott då?... Visa hela »

11 apr 2016

Grym Kebab som måste upplevas

3 maj 2016

Gott, men inte mer än så. Lite smaklöst, salt och kryddor saknas. Soggiga pommes. Tryffelmajonäs som smakade vitlöksmajonäs.

3 jan 2017

Översätt till svenska »

What kinda crazy shit is this. You lure me in with your delicious food then close and don't inform me. I have drove every day into dissatisfaction.put up a bloody sign or somthing