Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Magnolia

4,3
8 recensioner
Redigera Magnolia
Magnolia

Några trappsteg från Mariatorget serverar Magnolia asiatiska rätter vid sidan om hantverksöl, naturviner och drinkar. Här kan du bland annat sätta ihop din egen ris- eller nudelskål (kött/fisk/vegan) eller äta rätter som sushi och pekinganka. Magnolia fungerar även som galleri och festlokal. På sommaren är uteserveringen ett hett stopp.

Användarbilder på Magnolia Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Magnolia av Marcus S.
  • Bild från Magnolia av Marcus S.
  • Bao med pork! – Bild från Magnolia av Jessica K.
  • Den goda lax-rätten! – Bild från Magnolia av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jun 2021

5/5. Mysig uteservering i trevlig miljö, magiska bao och trevlig personal.

2 feb 2020

Var på Magnolia under Krogveckan som är nu. 2 rätter för 200 kronor på detta stället. WOW! Mins absolut bäst spenderade 200 kronor någonsin tror jag.
Om vi börjar med lokalen så är den sådär lagom liten. Tillräckligt stor... Visa hela »

30 aug 2019

Magnolia blomstrar på sommaren när uteserveringarna öppnar upp i trappan på Blecktornsgränd och helt plötsligt känns det som att man sitter på en liten gata i Frankrike. Min absoluta favorit är att endast köra på smårätter, bao oc... Visa hela »

13 nov 2019

Om man vill äta god asiatisk mat och är ute efter något genuint, minus kinakrogskänsla, då är Magnolia helt rätt ställe. Hög mysfaktor men inte tråkigt vilket gör det till ett perfekt ställe att gå till med en kompis eller en dejt. Visa hela »

3 okt 2018 · Uppdaterad

Riktigt mysigt ställe vid Mariatorget som jag verkligen kan rekommendera för både dejt-kväll, häng med kompisar eller ta med familjen!

Jag har varit precis lika nöjd gångerna jag varit här, det är supertrevlig personal som balanserar perfekt m... Visa hela »

17 okt 2015

Beställde hem mat härifrån via Foodora. Testade en kikärtsburgare som tyvärr var totalt smaklös och kladdig. Slängde den efter några tuggor. Dock lyftes det hela av en riktigt bra chevrésallad.

18 jun 2015

Om jag var stammis här skulle jag vara en lyckligare människa, eller? Så långt ska jag inte sträcka mig men ett ställe som kombinerar konst med cava och tapas och som sen ligger lite undangömt förtjänar att få mig lite mer lycklig.

Mitt f... Visa hela »

1 maj 2016

Riktigt bra prisvärd mat i schysst miljö

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.