Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Masahiro Sushi

2,0 • 1 recension
Masahiro Sushi

Sedan 1990-talet har Masahiro serverat sushi och japansk mat i Stockholm. Idag finns de bland annat på Kungsholmen, i Marieberg och i Hägersten där de erbjuder ett brett utbud av maträtter samt asiatisk dryck.

Masahiro Sushi serverar förutom sushi ett brett utbud av populära asiatiska rätter, vare sig du vill äta i deras restaurang eller hämta upp din mat. Yakiniku, bentolåda, yakitori och gyoza är några exempel på deras andra specialiteter, och utbudet erbjuder såväl kött, fisk och skaldjur som vegetariska alternativ. På deras dryckesmeny hittar du också asiatiska varianter, såsom asiatisk öl, sushivin och sake.

Restaurangen håller öppet hela veckan från lunch till middag, och här kan man enkelt droppa in utan att boka bord. I lokalen ryms flera sällskap, även lite större grupper. Med sin lokal på Lindhagensgatan är de endast ett stenkast från Stadshagens tunnelbanestation och den vackra promenaden längs Hornsbergsstrand.

Under sommarhalvåret dukar restaurangen upp sin uteservering för den som gärna njuter av att sitta ute.

Se även Masahiro Sushi Telefonplan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2018 · Uppdaterad

InTidigare, när de satt i lokalen bredvid den nuvarandra, så åt jag den godaste sushin någonsin här och var en superstammis. Sushin hette masahiroroll med friterad lax inuti, halstrad lax ovanpå, chilimayo, gräslök mm. Gudomligt god och verkligen mycket ma... Visa hela »