Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mathias Dahlgren Matbaren

4,2 • 9 recensioner
Mathias Dahlgren Matbaren

Matbaren är Mathias Dahlgrens enstjärniga krog på Grand Hôtel Stockholm. Här kan du äta lunch och middag i toppklass med fokus på nordiska råvaror. Rätterna byts ut dagligen för att kunna stå upp mot deras filosofi om färsk mat.

Se även Rutabaga

Användarbilder på Mathias Dahlgren Matbaren

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 sep 2017

Fruktansvärt trevligt ställe med mat i absoluta toppklass. Finns egentligen ingenting att klaga på MEN be aware - smakar det så kostar det. =)

11 jun 2019

Matbaren är också ett ställe som har rätt så självförklarande namn, fokus när man kommer hit ligger på den stora baren som man kan sitta vid och äta sin mat, men var inte oroliga det finns ett gäng bord runtom baren också för den s... Visa hela »

3 mar 2018

Jag var här och åt middag när det var en specialmeny med Gotländsk tryffel i december. Det var premiär för mig på Matbaren och mina förväntningar efter att ha hört vänner lovord var otroligt höga. Jag och mitt sällskap blev placerade... Visa hela »

7 jun 2019

Magisk resturang! Dock inte lika bra denna gång som alla andra gånger, men trots det var det väldigt gott. De får 5 stjärnor för deras gamla meriters skull!! Härlig inredning, avslappnat och så mysigt att sitta och njuta av atmosfären. Havskräfto... Visa hela »

13 aug 2019

Lyxig atmosfär och menyn erbjuder spännande smårätter att ta in allt eftersom. Vägg i vägg med Grand Hotell. Trevligt att börja med ett glas i Cardier baren.

4 okt 2018 · Uppdaterad

Bra service, trevlig lokal och god vällagad mat. Riktigt fina fisk- och skaldjursrätter. Den vegetariska grannen faller mig dock mer i smaken men kanske inte helt rättvist att jämföra.

18 mar 2016 · Uppdaterad

Edit: varit här ett par gånger nu och tycker det är otroligt bra!

Skulle bli bjuden på födelsedagsmiddag här av en vän, men då vi hade svårt att få ihop det tog vi en lunch istället, vilket funkade precis lika bra eftersom de har s... Visa hela »

Listad i: Lyxlunch, Favoriter
12 jan 2015

Kort och gott en av Stockholms absolut bästa restauranger. Maten håller högsta kvalité och att äta fler mellanrätter gör upplevelsen både roligare och bättre. Vill man äta en bättre lunch så rekommenderar jag att gå förbi oc... Visa hela »

3 sep 2018

Frågade servingspersonlaen vad en rätt var varpå hon svarade: "Såg ni vad det åt brevid er? En sån". Smaklös Anka men för mycket senap, Gös med forellrom och pesto smaka bara som ICA's pesto, Degig dumpling med långkokt o picklad... Visa hela »