Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Meno Male Södermalm

3,9
8 betyg
Redigera Meno Male Södermalm

Meno Male har gjort succé med sina napolitanska finpizzor runt om i Stockholm och idag finns de på flera adresser. Restaurangen på Södermalm huserar i Calientes gamla lokaler på Renstiernas gata.

Sedan Meno Male slog upp dörrarna för första gången är det många som har förälskat sig i de omtalade napolitanska pizzorna, och idag finns restaurangen i nästan varje stadsdel. Namnet Meno Male betyder ”gudskelov” på italienska och målet är just att servera pizzor på samma sätt som napolitanarna själva skulle ha gjort. Här använder man en vedeldad ugn, tillverkad i självaste Napoli, där pizzorna gräddas i 450 grader i 90 sekunder för att råvarorna ska behålla sin smak och struktur.

Menyn består av ett urval av pizzor med allt från njuda till skaldjur, grönsaker, parmaskinka och salsiccia. Det går även att komponera sin egen pizza med eller utan tomatsås och valfria toppings, samt få glutenfri pizza. Restaurangen har öppet för lunch och middag och här är det bara att droppa in; Meno Male har nämligen ingen bordsbokning.

Se även Meno Male Vasastan, Meno Male Kungsholmen, Meno Male Östermalm, Meno Male Mariatorget

Användarbilder på Meno Male Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Meno Male Södermalm av Jessica K.
  • Bild från Meno Male Södermalm av Jessica K.
  • Bild från Meno Male Södermalm av Jessica K.
  • Bild från Meno Male Södermalm av Jessica K.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 sep 2022

Recension baserad på en fredagsmiddag.

Vi kom precis vid öppning vilket även resulterade i ett bord direkt för vår del - dock kan det nämnas att det bildades kö under kvällen så vill man äta här behöver man komma i tid. Visa hela »

10 aug 2020 · Uppdaterad

Länge har jag fått höra att Meno Male is the pizza to be. Men av någon konstig anledning har jag bojkottat. När ett ställe blir överhajpat så lever det sällan upp. Det har hänt tidigare och jag blivit lack

Så kom den dagen. På... Visa hela »

Listad i: Pizza
16 maj 2021

Här kan du säga adjö till trista, smaklösa, torra och hårda glutenfria pizzabottnar och välkomna smakrika, lagomt sega och spröda (g-fria)
pizzabottnar! En fröjd för en allergiker att kunna få äta en pizza med hög standard och dess... Visa hela »

15 jul 2022

Återbesök blev spiken i kistan.

Gav MM the benefit of the doubt efter första besöket, det kanske bara var en engångsföreteelse. Återbesöket bekräftar dock, tyvärr, att det inte var en engångsgrej.

Än en gång få... Visa hela »

26 jan 2021

Va det så här pizza smakade i Italien 1898 när det sägs att den först är dokumenterad?
Samtidigt som man i Sverige åt gröt, välling, sill och en sup.

Ungefär lika stor skillnad är det på detta ställens pizzor och den... Visa hela »

14 apr 2022

Bra med plats på lunchen , trevlig inredning , och mycket trevlig personal .

27 sep 2021

7 okt 2021