Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Muskot Kök & Bar

4,0
7 recensioner
Muskot Kök & Bar

Indisk/bengalisk krog vid Sankt Eriksplan med en kökschef från Shanti Ultimat. Ett lite mer ambitiöst alternativ till många av stans indiska restauranger, med många smaker på menyn.

Användarbilder på Muskot Kök & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • En dagens (mix av valfria två rätter samt ett halvt naan) – Bild från Muskot Kök & Bar av Isabelle W.
  • Tikka Masala och Scampi Spenat. Kombotallrik på lunchmenyn på Muskot Kök & Bar – Bild från Muskot Kök & Bar av Peter B.
  • Porda Biryani – Bild från Muskot Kök & Bar av Alexaandra H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 feb 2020

Var här på en lunch och tycker det var gott, troligen ännu godare vid en middag. Jag tog en mix av två rätter med lamm och kyckling, lassi, sallad och papadum ingår vilket är ett plus. Det märks att maten är vällagad med autentiska kryddor men det... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Bengalisk restaurang som är bra lunchrestaurang. Betydligt godare och bättre kvalité här än på alla indiska restauranger i kvarteret/Vasastan. Vid lunch är tipset att ta "kombon", två rätter kombinerade på en tallrik. Tiotalet bord ino... Visa hela »

25 maj 2020

Maj 2020
Restaurang som falnade:
Väldigt bra när dom öppnade för några år sedan. Sedan gick det som för många andra restauranger, maten blev sämre och sämre samt personalen blev mindre engagerade. Välj något annat är mitt... Visa hela »

7 feb 2018

Maten var helt otrolig!

28 nov 2017

Bästa indiska maten i Stockholm!

15 apr 2018

Jättegod mat. Fräscht och gott. Mycket trevlig personal. Mysig miljö.

28 nov 2017

Mycket god mat och mysig inredning. Fantastisk service.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 sep 2017

HÄR PÅ MUSKOT LAGAR VI MAT FRÅN HJÄRTAT.
Vi hämtar inspirationen från vårt hemland.

BANGLADESH där jorden är bördig och ångar efter monsunregnen. DÄR TEFÄLTEN växer i tusen gröna nyanser i nordost och strand... Visa hela »