Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

N.Y. Bar & Restaurant

3,0 • 1 recension
N.Y. Bar & Restaurant

Insup New York-vibbarna - mitt på Drottninggatan. I anslutning till Playhouse Teater hittar du teaterns restaurang och bar med tydliga influenser från Manhattans pärlor. Här ska man få en känsla av att befinna sig på andra sidan Atlanten, oavsett om man sippar på en drink i baren, äter en hamburgare eller kombinerar föreställningen med en hel teatermeny.

Se även Playhouse Teater

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Claes T.

Riktigt härligt ställe proffsig och trevlig personal. Riktigt god mat!

Kommer definitivt tillbaka för fler middagar.

Fredric E.

Vällagad lunch i trevligmiljö. Blir ett återbesök inom kort för att testa a la carten och eventuellt ett högre betyg.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

Louise A.

Vilket mysigt ställe! Varm atmosfär och personlig, uppmärksam, välkomnande personal. Det här är ju det perfekta stället när man gillar att samtala med varandra under middagen och höra vad alla säger. Även maten var kanon! Vi kommer återvä... Visa hela »

Moa Å.

En skön oas mitt i stan - mysigt ställe och trevlig personal! Äter lunch där titt som tätt, alltid mkt gott och härligt att nybakt bröd och kaffe ingår.

Ejnar K.

Ljuvlig miljö, avspänd och trevlig personal och supergod mat! Som att få en kväll i New York - mitt i veckan i Stockholm!

Axel L.

Alltid fantastiska luncher, grym after work och en riktigt bra a la carte. Allt i otroligt mysig miljö med äkta New York-känsla!

Björn L.

Fantastiskt goda, varierade luncher, grym after work och en riktigt god à la carte. Mysig atmosfär med äkta New York-vibb, personligt bemötande och bra service.

Sofia H.

Riktigt mysig restaurang med glad och trevlig personal. Kul vinutbud, stort plus med ett bra utbud av viner på glas.

Maten var god och vällagad (åt krabbtoast till förrätt och ribbs till varmrätt).

Daniel D.

Stockholms bästa restaurang! Supermysigt, god mat och mycket trevlig personal.