Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nem Nem Quán

3,6
5 recensioner
Nem Nem Quán

Nem Nem Quán serverar omtyckt, autentisk och plånboksvänlig mat från Vietnam. Här hittar du bland annat vårrullar och pho samt en mängd vegetariska och veganrätter. Stället är poppis och blir lätt fullt.

Användarbilder på Nem Nem Quán Visa alla

  • Lägg till bild
  • Vårullar och sallad – Bild från Nem Nem Quán av Kalle Z.
  • Veg kyckling med limeblad – Bild från Nem Nem Quán av Kalle Z.
  • Bild från Nem Nem Quán av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jan 2020

Supermysigt ställe med trevlig personal och bra priser på vietnamesiska mat. Ett annorlunda och charmigt ställe på Södermalm, gömd bland bostadsområdet. Värt ett besök!

25 sep 2016 · Uppdaterad

Riktigt god vietnamesisk mat! Ofta snabb take away.

29 apr 2016 · Uppdaterad

Enkla men fräscha lokaler. Bra vietnamesisk mat till bra pris. Stort plus för fruktjuicerna som är grymma. Mycket tillmötesgående och omtänksam personal. Detta är lite av en bortglömd pärla som var väldigt populär när den öppnade fö... Visa hela »

1 sep 2015

Jag pendlar faktiskt mellan tre och fyra stjärnor men landar ändå i ett helt okej utan att känna wow! Kanske beror det på att vi var där på lunchen och menyn var mer begränsad än vanligt.

Jag hade kvällen innan suttit och scannat av Stock... Visa hela »

15 jan 2015

Vill man äta bästa Vietnamesiska vårrullarna och all annan härlig mat de har går man hit. Inredningen och atmosfären är sekundär och detta är inget stället man går för en mysig kväll. Endast maten är i fokus och då hamnar... Visa hela »