Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Non Solo Bar Rörstrandsgatan

2,4
9 recensioner
Non Solo Bar Rörstrandsgatan

Vasastan brukar kallas stans mest singeltäta stadsdel, men Non Solo Bar passar in som fisken i vattnet. Här kombineras café och bistrokänsla med allt från italiensk espresso till den stadiga pastarätten och ett glas italienskt vin. Mitt i Birkastans krogtäta stråk.

 

Användarbilder på Non Solo Bar Rörstrandsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Non Solo Bar Rörstrandsgatan av Charlotte A.
  • Bild från Non Solo Bar Rörstrandsgatan av Charlotte A.
  • Bild från Non Solo Bar Rörstrandsgatan av Charlotte A.
  • Bild från Non Solo Bar Rörstrandsgatan av Charlotte A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 dec 2019

Non Solo Bar är ett exempel på ett café som troligtvis hade upplevts som mysigare och roligare än vad det gör om det hade varit placerat någon annan stans i staden. Det är liksom omöjligt att jämföra någonting med Mellqvist som det ligger b... Visa hela »

3 mar 2017

Trevligt café som alltid håller en hög och jämn nivå.

26 feb 2018

Landar här då och då i brist på annat i kvarteret kring St Eriksplan. Maten imponerar inte på mig, enkla sallader med vanliga smaker. Inte heller inredningen, lokalen eller servicen känns inbjudande eller mysig. Trevlig uteservering med mycket folk, besöker nog... Visa hela »

8 dec 2016

Var ett tag sen jag var här nu men har mest positiva minnen. Perfekt att slinka in på, oavsett morgon eller kväll.

17 apr 2017

För ett café är deras mat väldigt bra och lunchmenyn är mer än vad man förväntar sig och priserna är överkomliga. Jag tycker personalen är bra även fast de påminde mig om att jag satt på ett café och inte en restaurang... Visa hela »

24 sep 2014

Tyvärr, men det här håller inte. Dåliga ursäkter till att wi-fi inte fungerar, gång på gång.

Jag har nu besökt Non Solo Bar tre gånger den senaste tiden och jag vill verkligen att det ska vara bra men det är det inte.

Lå... Visa hela »

11 mar 2019

Ärligt talat, så förväntade jag mig mer. En beställning på ”amerikanska pannkakor” gjordes med grädde och sirap. Det vi får ut är tre friterade degklumpar som var mer eller mindre donutsaktiga i texturen (inte på bra sätt), otrol... Visa hela »

17 apr 2016

Mysigt och välbesökt men mest pga läget, inte kvalitén eller servicen. Kaffet var en besvikelse. Flera gånger om. Maten kan vara ok men samma rätt varierar i kvalité beroende på vem som är i köket den dagen. Om man vågar göra en anmä... Visa hela »

22 apr 2017

Som vegetarian (INTE lakto-ovo-vegetarian) så har Non Solo Bar INGENTING utöver en caffe latte gjord på sojamjölk att erbjuda. De påstår att de har en vegetarisk frittata - som är gjord på ägg, vilket de flesta vet kommer från djur och alltså... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.