Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Non Solo Bar Rörstrandsgatan

2,6 • 7 recensioner
Non Solo Bar Rörstrandsgatan

Vasastan brukar kallas stans mest singeltäta stadsdel, men Non Solo Bar passar in som fisken i vattnet. Här kombineras café och bistrokänsla med allt från italiensk espresso till den stadiga pastarätten och ett glas italienskt vin. Mitt i Birkastans krogtäta stråk.

Efter den popuära starten på Odengatan har även Birkastan fått ett obligatoriskt kaffeinslag med Non Solo Bar. Men här gäller mer än bara espresso. Med socialt och spanvänligt läge förser man här kaffeälskare med allt från äkta italiensk espresso till hemmagjord italiensk pasta och ett glas vin eller en öl. Är du sugen på ett mellanting serveras även gratinerade mackor på levainbröd.

Non Solo Bar passar med andra ord såväl för den lugna fikastunden eller lunchen som för en snabb kaffe i farten, lite take away eller ett glas vin. Här kan du lugnt inleda dagen med en ovanligt ordentlig frukost och skön musik i högtalarna. Frukosten bjuder bland annat på hemmagjord granola eller gröttallrik med färska bär och nötter, ett av ställets senare tillskott. Lagom till lunchen är det pastarätter och krispiga sallader som gäller, bland annat lyxsalladen med handskalade räkor samt den nyttiga varianten med rödbetor och fullkornsdinkel. Perfekt om du är hungrig och cafésugen på samma gång.

Hann du inte med kompisdejten mitt i veckan finns det gott om tillfälle kvar till helgen. Då serveras brunchinspirerad meny med bland annat american pancakes och club sandwich att ta en paus från vardagsstressen med. På sommaren utökas Non Solo Bar med uteservering och längre öppettider.

Se även Non Solo Bar Odengatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2018

Landar här då och då i brist på annat i kvarteret kring St Eriksplan. Maten imponerar inte på mig, enkla sallader med vanliga smaker. Inte heller inredningen, lokalen eller servicen känns inbjudande eller mysig. Trevlig uteservering med mycket folk, besöker nog... Visa hela »

3 mar 2017

Trevligt café som alltid håller en hög och jämn nivå.

8 dec 2016

Var ett tag sen jag var här nu men har mest positiva minnen. Perfekt att slinka in på, oavsett morgon eller kväll.

17 apr 2017

För ett café är deras mat väldigt bra och lunchmenyn är mer än vad man förväntar sig och priserna är överkomliga. Jag tycker personalen är bra även fast de påminde mig om att jag satt på ett café och inte en restaurang... Visa hela »

24 sep 2014

Tyvärr, men det här håller inte. Dåliga ursäkter till att wi-fi inte fungerar, gång på gång.

Jag har nu besökt Non Solo Bar tre gånger den senaste tiden och jag vill verkligen att det ska vara bra men det är det inte.

Lå... Visa hela »

17 apr 2016

Mysigt och välbesökt men mest pga läget, inte kvalitén eller servicen. Kaffet var en besvikelse. Flera gånger om. Maten kan vara ok men samma rätt varierar i kvalité beroende på vem som är i köket den dagen. Om man vågar göra en anmä... Visa hela »

22 apr 2017

Som vegetarian (INTE lakto-ovo-vegetarian) så har Non Solo Bar INGENTING utöver en caffe latte gjord på sojamjölk att erbjuda. De påstår att de har en vegetarisk frittata - som är gjord på ägg, vilket de flesta vet kommer från djur och alltså... Visa hela »