Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nytorget 6

4,0
36 betyg
Redigera Nytorget 6
Nytorget 6

Poppis Söderkrog precis vid Nytorget med generösa öppettider och en meny som lockar till häng hela veckan. Här serveras frukost, lunch, middag, brunch - ja, till och med nattmatsedel. Restaurangen drivs av Boqueria-gänget.

Användarbilder på Nytorget 6 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Nytorget 6 av Ida B.
  • Bild från Nytorget 6 av Ida B.
  • Bild från Nytorget 6 av Ida B.
  • Bild från Nytorget 6 av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 okt 2021

Gör sig förtjänt av femman med god mat, en bred och riktigt bra meny, trevlig lokal och bra personal. Perfekt lunchrestaurang!

26 jan 2019

Bästa stället att spendera en lördageftermiddag. Bra lunch och riktigt bra häng. Enkel meny som passar alla smaker och supersmarriga drinkar!

21 jan 2019

Absolut en av mina favoritrestauranger! God mat, stans bästa läge och mysig atmosfär! Det har blivit ganska dyrt på senaste men det kan det vara värt någon gång då och då! Servicen är alltid på topp och det finns något för alla... Visa hela »

14 dec 2017

Tillhör en av mina favoriter då den fyller många kriterier. Lokalen, inredningen, stämningen, servicen och maten är grym, men det sistnämnda kan svaja lite vilket gör att dom får en 4:a. Superbra meny med mycket variation och härligt läge mitt på... Visa hela »

17 jun 2016

prisvärd krog som alltid håller jämn kvalité. Bilder nedan är från två olika tillfällen.

14 maj 2020

Håller hög stabilitet och återkommit fler gånger. Får fyran framförallt för det men också att prisklassen är väldigt bra för det man får. Trevlig lokal och bra service!

5 mar 2021

När jag varit här har inte personalen varit insatt i menyn eller vinlistan. Lite ungt och coolt men utan substans. Maten jättegod. Saknar dock gamla Roxy varje gång jag är här, Roxy var vardagsrum för så många i så många år. Lokalen ä... Visa hela »

26 dec 2014

Som stor älskare av Nybrogatan 38 blev jag salig när Nytorget 6 öppnade. Jag har framför allt lunch här ett par gånger. Maten har varierat från bra till att någon gång varit helt fantastisk. Jag åt en entrecote här som var en av de absolut... Visa hela »

1 maj 2018

Håller en jämn och hög nivå på mat och service till ett bra pris. Jag har ätit här flera gånger men hamnar oftare på Urban Deli när jag är i området. Jag tycker Nytorget 6 lätt är värt ett besök.

6 mar 2019

Underbart god mat! Superfina lokaler och trevlig personal. Perfekt för den som vill äta en god och lyxig helglunch ✨

10 feb 2019

Har du inte varit här så pallra dig iväg till Söder och besök detta kanonmysiga ställe. Personalen ger blandat utfall, men för det mesta ger dig fin service och slår upp bra viner. Äh, gå hit vettja!

31 okt 2018

Läs min recession om Nybrogatan 38. Samma gäller här fast på söder

8 jun 2015 · Uppdaterad

Nytorget 6 håller precis samma toppklass som syskonet Nybrogatan 38.

21 apr 2020

Man vet vad man får - maten är okej men inte något speciellt, men trevligt ställe som man säkerligen kommer besöka igen

29 mar 2015

Jag älskar Nybrogatan 38 och detta är ju i princip samma sak. Liknande miljö och meny. Ett trevligt ställe med bra priser, trevligt folk och god mat. Frukosten är grym, älskar deras omelett.
Härlig kvarterskrog med mycket folk, jag rekommenderar att boka ett b... Visa hela »

19 mar 2019

Trevlig miljö och trevlig personal. Maten är också toppen!!

26 sep 2018

Nytorget 6 är en av Bockholmengruppens krogar och är en av mina absoluta favoriter i Stockholm! Även här har de lyckats med sjukt god mat, härlig stämning till schyssta priser. Denna gång hade jag Chefs Table. För ynka 450kr fick vi 15 fantastiskt goda, genom... Visa hela »

6 jun 2016

God mat, både för en festligare kväll och en liten enklare mitt-i-veckan-middag. Fungerar bra både för kompisgänget, kärleken eller jobbet. Trevliga lokaler! Bra att boka bord. Ofta fullt.

16 feb 2020

Har varit här tidigare och då har det varit utmärkt. Idag åt vi en väldigt dyr och smaklös middag. Vi åt råbiff och löjromstoast till förrätt och framförallt var råbiffen ganska smaklös och tråkig samt saknade råg... Visa hela »

20 okt 2015

Grymt att komma hit för frukost på vardagar, både själv, med sällskap eller möte

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.