Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Oaxen Slip

3,4 • 22 recensioner
Oaxen Slip

Oaxen var en från början en lyxkrog som låg på ön Oaxen utanför Mörkö. Efter något decennium bestämde sig krögarna Magnus Ek och Agneta Green för att stänga restaurangen. Något år därefter var det premiär för Oaxen Krog & Slip. Krogen som ligger vägg-i-vägg är en lyxrestaurang i världsklass med två stjärnor i Guide Michelin, medan Slipen är en ambitiös mellanklasskrog. Det är ett fantastiskt komplex precis vid vattnet på Djurgården med många meter i takhöjd och fönster från golv till tak. I taket hänger roddbåtar och andra marina detaljer och inredningen i övrigt går i en unik lantlig skärgårdsstil som är både enkel och lyxig.

Se även Oaxen Krog

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 nov 2018

Jag har varit här på brunch ett par gånger, har fortfarande inte testat middag.

Lokalen har en imponerande fin inredning.

Högt i tak, luftig och ljus lokal i industristil med fönstervägg som ger en underbar utsikt över vattnet. idealistisk en v... Visa hela »

25 maj 2019

Inredningen är härlig med båtarna i taket, väldigt rustikt med udda stolar och sjuttiotalstallrikar i alla former och färger. Det är spännande men kanske på gränsen till tillgjort.

Maten är ju fenomenal. Allt från förrätt t... Visa hela »

22 mar 2015

Oaxen är en helt fantastisk restaurang ute på Djurgården. Har ätit lunch och brunch här ett par gånger, ännu inte middag dock. Varje gång har servicen varit perfekt och maten är alltid bra. Bara brödet som kommer innan är helt magiskt. Favor... Visa hela »

25 maj 2019

Fantastisk miljö, otrolig personal och väldigt hög leverans på maten. Att säga att det är värt ett besök är en underdrift, det är värt minst ett besök på lunchen och två på kvällen.

9 sep 2019

Känns som att menyn alltid har varit samma, och rätterna är inte ens superbra. Läget är ljuvligt, och kunniga kockar finns det minst sagt i huset, borde vara lätt att göra det bättre än vad det är nu.

25 jan 2018

Jag har besökt Oaxen Slipen ett par gånger för lunch eller brunch. Framför allt ligger det mysigt till och atmosfären är härlig.

Kan tyvärr tycka att servicen svajar lite faktiskt, men över lag trevliga.

Maten är väldigt god... Visa hela »

Listad i: Sommarfavoriter
31 dec 2018

Jag har varit på Slipen att antal gånger nu och har aldrig blivit besviken - Krogen är på bucketlistan. Deras Gin & Tonic är riktigt bra, servicen uppmärksam och ändå avslappnad och lokalen stor, ljus och trevlig. Maten är alltid bra, med rena sma... Visa hela »

19 maj 2019

Hade ställt ribban väldigt högt när jag besökte Oaxen första gången efter allt man läst om krogen, vi åt en god middag här, allt var bra, vi åt en god piggvar, fick rekommendation på bra vin, kunnig servis.

Lite skum ljussä... Visa hela »

16 jan 2015

Oaxen slip är en riktigt skön restaurang som serverar mellanrätter. Ett bra läge på Djurgården som man gärna tar en promenad till och under sommaren ligger solen fint på deras uteservering. Kunnig personlig personal och en bar som även den är lite... Visa hela »

15 mar 2019

Oaxen slip, vackert belägen på Djurgårdens södra strand strax intill Beckholmen, ligger vägg i vägg med flaggskeppet Oaxen krog, i en smart planerad lokal med mörka träpaneler och stora fönster, varmt ljus och högt i tak. Inredningen är sparta... Visa hela »

20 jan 2019

Besökte Oaxen Slip före besök på Cirkus. Vi var ett gäng på 5 personer som käkade förrätt och varmrätt. Vi åt blandat fisk och kött. Allt var mycket välsmakande med extra plus för råbiff och hälkeflundra. Miljön... Visa hela »

14 jan 2017

Strålande härligt läge, trevlig personal o grym mat. Inte helt gratis men värt det!

18 dec 2015

Har ätit julbord (jul-lunchen) 16 ggr med kunder på Oaxen. Idag blev en i mitt sällskap sjuk och trots detta debiterade Oaxen oss för alla i sällskapet. Har man stöttat denna krog så mkt och varit en sån lojal kund skiter jag ärligt i om det stå... Visa hela »

22 jul 2019

Äcklig och för lite mat, 7 personer ska tydligen dela på 4köttbitar och en liten skål sås. Gick därifrån hungrig och med besvikna smaklökar. Grönsakerna jag beställde smakade jord och det knastrade när jag åt dem. Otrevlig persona... Visa hela »

8 apr 2015

Har endast varit här på helglunch vid två tillfällen och båda gångerna har verkligen varit en smakupplevelse. Roligt komponerade rätter med influenser från växtriket. Nytänkande och originellt. Lokalen är ljus och fräsch. Det är n... Visa hela »

Listad i: Helglunch, Favoriter!
15 maj 2014

Slipen passar lika bra för en kärleksdate som en affärsmiddag.
Om du är där för en kärleksdate så välj den sena sittningen så ni kan sitta länge och titta in i varandras ögon och njuta av berusningen av mat och vin för det hä... Visa hela »

8 nov 2015

Härligt belägen lokal. Men den hängmörade biffen var faktiskt ganska seg. Servicen var inte heller särskilt bra. Vårt vin till huvudrätten glömdes bort och tillbehör till efterrätten likaså. Vi fick inte ens en ursäkt.

29 jul 2017

Oaxen fortsätter med sina tokerier att inte inkludera potatis i sina redan väl tilltagna priser för maträtterna. Det är en osvensk sedvänja som på intet sätt gör vare sig anrättningarna eller restaurangen mer exklusiv annat än priser, 45:- ä... Visa hela »

6 nov 2015

Mycket bra mat och fin miljö. Har besökt för lunch och middag. Servicen har vid flera oberoende tillfällen brustit i kvalitet. Stressat och irriterat bemötande. Lite pinsamt att i jobbsammanhang bjuda med gäster från andra länder till Oaxen Slip p.g.a. detta. Visa hela »

6 dec 2016

Dyrt dåligt oproffsig person som mest var intresserade att stå o prata med varandra bakom bardisken. Själva julbordet inget alla speciellt fick inte in potatisen till sillen trots flera gånger tillsägningar när den sedan kom var den iskall, hade lite förvän... Visa hela »

Sida 1 av 2