Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Olé-Olé

3,3 • 4 recensioner
Olé-Olé

Pyttelilla Olé-Oé anses av en del vara den mest genuina tapasbaren i stan. Här klämmer sig en blandad publik av tapassugna stockholmare, inte minst stammisar, in för att avnjuta prisvärt småplock och populär sangria. Atmosfären ackompanjeras av spansk musik och pratglad personal med mycket spex att bjuda på mellan tuggorna. Vill du få plats är det bäst att komma i tid eller boka bord, men väl där kan det bli en sen kväll.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt 2018

Hade hört mycket om stället inför vårt besök. Maten är godkänd men ingen sensation. Stället är mysigt men av det enklare slaget. Verkade vara mycket stammisar. Personalen var mycket trevliga om än något ouppmärksamma ibland. Summering: ä... Visa hela »

31 dec 2018

Stockholms mest genuina tapashak i min mening. Litet, trångt, ätande i baren, MYCKET bra priser, trevlig spansk personal/ägare och ett ställe att bara vara på. Tapasen är bra men inte sensationella, men det är inte det man går hit för.

8 jun 2019

Horrible food, arrogant service and LocalTalk drunks...

8 apr 2019

Mysigt ställe med bra käk.