Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Público

3,3
10 recensioner
Público

Den sydamerikanska restaurangen på Fredsgatan 12 ägs idag av folket bakom Mister French. Här råder internationella influenser, med rätter som ceviche och mexikanska tacos på menyn.

Användarbilder på Público Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Público av Sophie E.
  • Bild från Público av Sophie E.
  • Bild från Público av Sophie E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 aug 2015

Sydamerikans när det är som bäst! Jag har varit här 3 gånger, och maten är supergod. Man äter familystyle och delar på små rätter. Menyn erbjuder bland annat goda cheviches och tacos i nytänkande tappning. Jag var där med mitt tjejgä... Visa hela »

Listad i: Fusion
29 apr 2015

Vi fick en dålig start på besöket när vi blev lite bortglömda i baren innan vi fick vårt bord. Men efter det var allt toppen. Riktig toppenservitör som tog hand om oss och alla sex rätter vi testade var grymma. Två ceviches, två tacos och två... Visa hela »

28 feb 2018

Snyggt ställe med härlig meny om man gillar mexikanskt! Vi tog in allt möjligt, mycket tacos och ceviche som smakade fantastiskt. Till detta drack vi bubbel, först råkade vi få in en flaska som var avslagen men när vi blygt påpekade detta hämtade de ge... Visa hela »

1 jun 2015 · Uppdaterad

Publico, namnet passar stället där folk samlas och träffas för både mat och fest. Jag har nu hunnit med 4 middagar och flera sena kvällar på Terrassen. Miljön, inredningen och stämningen är svårslagen. Kul med en restaurang som förvandla... Visa hela »

5 feb 2019

Här serveras förfinad latinomat. Goda smaker och en riktigt mysig lokal. Svårt att nå fram i bruset där många satsar på latino/mexikanskt.

10 aug 2015

Maten på publico är bra men det slår knappast gnistror om den. I övrigt är det mesta på stället toppklass - personalen är uppmärksam och vänlig, lokalen är topp och stämningen är alltid god. Ett plus för konceptet dinner-to-clu... Visa hela »

1 jun 2018

For all of you who have visited Publico throughout the years: Publico have changed direction and owners in the past month!

Just for you to understand: the main course in the tasting menu was chorizo, some random sausage and pork. It's like the "meat platter" at O'Leary'... Visa hela »

5 apr 2016

Coolt ställe, en del fantastiska rätter men väldigt ojämn nivå på rätterna. Men absolut ett bra val för en kul kväll med vänner!

28 jul 2016

Trevlig lokal, och jättegod mat, men vilken EXTREMT dålig personal!! Verkade totalt ointresserade, nonchalanta, och på gränsen till arroganta. Det här var första gången på säkert 10 år jag inte gett någon dricks. Längesen jag upplevde... Visa hela »

24 mar 2016

Super trevligt ställe med god mat men med världens mest otrevliga servitris. Hon var ohövlig och arrogant. Så synd, det hade kunnat vara så bra.