Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Panini Östermalmstorg

4,0
2 recensioner
Panini Östermalmstorg

Panini är en välkänd och etablerad måltidskedja som finns på flera platser i Stockholm sedan 1990. Här hittar man ett stort utbud av sallader, men också wraps och olika typer av smörgåsar baserade på stenugnsbakat surdegsbröd. Dessutom erbjuds flera varmrätter som fungerar bra både till lunch och middag.

Se även Panini Drottninggatan, Panini Kungshallen, Panini Kungsholmen, Panini Söderhallarna, Panini Garnisonen, Panini Regeringsgatan, Panini Birger Jarlsgatan, Panini Hamngatan, Panini Jakobsbergsgatan, Panini Torsplan, Play, Panini Humlegårdsgatan, Panini Centralen Tunnelgången

Användarbilder på Panini Östermalmstorg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Panini Östermalmstorg av Ida B.
  • Bild från Panini Östermalmstorg av Ida B.
  • Bild från Panini Östermalmstorg av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 feb 2020

Jag är ett fan av deras matlådor, sallader och luncher - de håller verkligen måttet. Framför allt gillar jag salladen med lax. Maten är god och fräsch. Jag gillar även deras minifrallor på frukosten. Båda tummar upp 👍👍

1 jun 2015

Köper med mig något från Panini till lunch nästan varje dag. Tycker kvalitén är hög i allmänhet och det finns en hel del att välja på utefter humör.