Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Panini Garnisonen

3,0
1 recension
Panini Garnisonen

Panini är en välkänd och etablerad måltidskedja som finns på flera platser i Stockholm sedan 1990. Här hittar man ett stort utbud av sallader, men också wraps och olika typer av smörgåsar baserade på stenugnsbakat surdegsbröd. Dessutom erbjuds flera varmrätter som fungerar bra både till lunch och middag.

Se även: Östermalmstorg, Jakobsbergsgatan, Kungsbron, Sveavägen, Birger Jarlsgatan, Kungshallen, Drottninggatan, Hamngatan, K25, Jarlspassagen

Se även Panini Drottninggatan, Panini Kungshallen, Panini Kungsholmen, Panini Söderhallarna, Panini Östermalmstorg, Panini Regeringsgatan, Panini Birger Jarlsgatan, Panini Hamngatan, Panini Jakobsbergsgatan, Panini Torsplan, Play, Panini Humlegårdsgatan, Panini Centralen Tunnelgången

Användarbilder på Panini Garnisonen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2015

Som Panini är mest och det behöver inte vara häftigare än det.

Garnisonen är som en egen liten värld med butiker, kontor, gym, restauranger och caféer. Det måste vara ett guldläge för Panini att ligga här. Tänk så må... Visa hela »