Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Panini Söderhallarna

3,5 • 2 recensioner
Panini Söderhallarna

Panini är en välkänd och etablerad måltidskedja som finns på flera platser i Stockholm sedan 1990. Här hittar man ett stort utbud av sallader, men också wraps och olika typer av smörgåsar baserade på stenugnsbakat surdegsbröd. Dessutom erbjuds flera varmrätter som fungerar bra både till lunch och middag.

Se även Panini Drottninggatan, Panini Kungshallen, Panini Kungsholmen, Panini Östermalmstorg, Panini Garnisonen, Panini Regeringsgatan, Panini Birger Jarlsgatan, Panini Hamngatan, Panini Jakobsbergsgatan, Panini Torsplan, Play, Panini Humlegårdsgatan, Panini Centralen Tunnelgången

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 apr 2017

Panini är Panini, inget som får denna location att sticka ut (förutom att Söderhallarna är en ganska omysigt plats att äta på) . Behöver man få i sig en snabb lunch eller köpa en bra take away-sallad är Panini bra. Jag gillar deras galsnudels... Visa hela »

25 jan 2015

Recensionen avser Panini-middag.

Efter att ha testat fyra olika middagar från Paninis middagskoncept med nästan färdiglagad mat är det dags att berätta mer.

Allt började på Instagram där Panini frågade om man ville prova på kon... Visa hela »