Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pings Sakura

3,5
6 betyg
Redigera Pings Sakura

Hos Pings Sakura grillar du eller kokar hot pot vid bordet. Ett socialt sätt att äta med inspiration från Asien, framförallt Japan och Taiwan.

Ping Sakura huserar mitt i Vasastan, nära till både Sveavägen och Birger Jarlsgatan i en lokal med dämpat ljus och asiatisk känsla. Hit kan du komma för lunch och middag, med kollegorna såväl som med vänner och familj. Restaurangens koncept bygger på att skapa en social middag och måltid, där man till exempel kan koka hot pot vid bordet.

Under lunchtid vill de erbjuda en ny typ av husmanskost, nämligen den asiatiska. Den presenteras på bricka och det finns många olika varianter att välja mellan som går att anpassa. Här ligger fokus på varmrätter, med storfavoriter som yakiniku och bentolåda.

Under kvällstid fokuserar man på yaki, vilket är grillat från Asien, och hot pot, en kokpanna vid bordet som man tillagar maten på själv. Smakerna kommer främst från Taiwan, med inslag av Japan och influenser från Sverige. På dryckesmenyn rekommenderas du att prova sake, och är du sugen på att ta ton kan du abonnera restaurangens karaokerum.

Användarbilder på Pings Sakura Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pings Sakura av Roger A.
  • Bild från Pings Sakura av Maria N.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 apr 2019

Nja, konceptet med hot pot eller grillar på bordet är skoj. Men maten var sådär, råvarorna var inte superkul. Såserna smakade relativt lite.
Skoj grej men förvänta dig ingen smakupplevelse.

6 maj 2023

En helt fantastiskt god japansk middag med hustrun på hennes födelsedag. Det var första gången vi var på Pings Sakura, men absolut inte den sista. Vi åt en tempura som förrätt och sedan en Yaki där vi fick grilla köttet i en brännare. Som av... Visa hela »

26 mar 2023

Har aldrig blivit så otrevligt bemöt på en restaurang och då har vi rest och ätit på restauranger över hela världen. Vi firade en födelsedag och minsta sonen på 10 år hittade inget på menyn som han gillade. Han beställde till sl... Visa hela »

18 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi ville prova något annorlunda för vår årsdag, vi bokade ett bord för 3 för Yaki. För mig gubbe & Kiddo.

Vi njöt av konceptet jag beställde fläsk make beställt nötkött och den lilla hade kyckling allt var läcker... Visa hela »

20 jun 2018

Fräscha råvaror, kul och gott...väldigt trevlig personal

30 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.