Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Poké Burger Alvik

4,4
5 recensioner
Redigera Poké Burger Alvik
Poké Burger Alvik

Hamburgare och poké bowls – på fusionkrogen Poké Burger i Alvik möts de två mattrenderna. Restaurangen, som ligger i The Bays gamla lokal längst ner i Alviks torn, har som ambition att erbjuda något för alla. Här satsar man på lunch, middag och AW-häng med egenkomponerade cocktails.

Man ska inte låta sig luras av namnet och tro att Poké Burger serverar fusioner i stil med kebabpizza – här serveras burgarna och bowlsen var för sig. Hamburgare känner vi ju alla till, men poké bowls är förhållandevis nytt för många svenskar. Rätten har sitt ursprung i Hawaii och består traditionellt av en sushisallad med sushiris, grönsaker och sashimi. Mattrenden spreds via hippa storstäder som LA och New York innan den nådde Sverige. Hos Poké Burger serveras bowlsen med antingen fisk, skaldjur, tofu eller kött. Den övriga menyn är inte lika omfattande men har likväl något för alla, vare sig man är sugen på snacks eller en matig burgare.

Bortsett från lunch och middag serveras en brunch som gör sig extra bra i sällskap av restaurangens egenkomponerade cocktails. Inne i restaurangen samsas asiatiska influenser med mönstrade tapeter, schackrutigt golv, pinnstolar, lädersoffor och loungiga sammetsmöbler. Här finns långbord, mindre sittgrupper, soffor och ståbord för alla tillfällen och sällskap - hungriga vänner, familjer och drinksugna.

Se även Poké Burger Norr Mälarstrand, Poké Burger Ekerö, Poké Burger Lidingö, Sturebaren by Poké Burger, Poké Burger Norrtälje

Användarbilder på Poké Burger Alvik Visa alla

  • Lägg till bild
  • Vegetarisk poké med tempurafriterad tofu – Bild från Poké Burger Alvik av Fredrik J.
  • Bild från Poké Burger Alvik av Adam L.
  • Bild från Poké Burger Alvik av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 dec 2017

Trevligt ställe och personal. Var här för att testa burgaren, men tyvärr hade de bara en lunchburgare, vilket innebär en specialare med apple coleslaw, bbq-sås, mm på. Den var med andra ord svår att jämföra mot alla andra burgarställen. På... Visa hela »

16 dec 2017

Fin lokal och troligtvis den bästa pokén jag ätit. Maten känns genomtänk och genomarbetad.

15 dec 2017

Måste säga att jag blev otroligt imponerad av poke bowlen på nyöppnade Poke Burger. Helt klart värt en resa!!!

7 nov 2017

Grym mat med dedikerad och personlig personal. Bromma har behövt den här typen av restaurang länge, får bara gratulera till er som bor i närheten! (Själv var jag på tillfälligt besök med vänner, alla gillade stället lika mycket om jag).

6 apr 2019

Var där för att ta ett glas vin och möttes av supertrevlig personal!