Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Potstickers Dumpling Bar Hornstull

0,0 • 0 recensioner
Potstickers Dumpling Bar Hornstull

Mitt i vimlande Hornstull bland finkrogar och sedvanliga snabbmatsställen, hittar du en av Sveriges första dumplingkedjor. Här får du precis vad du väntar dig av ett renodlat dumplingsställe - välsmakande dumplings, ett gäng dippsåser och flera tillbehör att välja mellan. På menyn hittar du bland annat klassiker som fläsk och ingefära, Peking anka och kyckling. Men även ett par wild cards med spännande blandningar. Välj mellan sex, åtta och tio stycken med valfria dippsåser till. Självklart går klassiker som ris och edamamebönor även att köpa till. Om du inte vill äta på plats går det även att beställa maten to go. De goda degknytena görs på svenskt mjöl och fylls med färska grönsaker och kött som allt kommer från svenska utvalda leverantörer. De innehåller dessutom inget konserveringsmedel och tillagningen är fettfri.
Det som kanske mest karaktäriserar stället är att det är lekfullt och ungt. Detta märks på inredning, text och fiffiga namn.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Potstickers Dumpling Bar Hornstull!