Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Prime Burger Company Gullmarsplan

3,5
2 recensioner

Prime Burger Company Gullmarsplan

3,5
2 recensioner
Prime Burger Company Gullmarsplan

Prime Burger var snabba med att haka på hamburgertrenden 2013 och i dag finns de på flera ställen i Stockholm, bland annat vid Gullmarsplan. I fokus för burgarna står kvalitet; här serveras 200-grammare på nymalet kött i ett gäng olika varianter. Burgarna kombinerar du själv med extra toppings och tillbehör. Du hittar även ett bra utbud av amerikanskt öl att dricka till.

Se även Prime Burger Company Folkungagatan, Prime Burger Company Birger Jarlsgatan, Prime Burger Company Hötorget, Prime Burger Company Karlbergsvägen, Prime Burger Company Sjöstaden

Användarbilder på Prime Burger Company Gullmarsplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Prime Burger Company Gullmarsplan av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019

Äntligen ett bra hamburgarställe vid Gullmarsplan. Tiotalet bord inomhus. Uteservering vid Gullmars-rondellen. Grymma hamburgare, pommes och milkshakes.

3 nov 2019

Torrt, salt och kallt!? Särskilt halloumiburgaren var kallare än ljummen. Sötpotatisen lika så. Hamburgaren va som sagt för salt och torr.. serveringen va trevlig och snabb.. kanske lite för snabb? Phils burger och stället i Telefonplan, namn? Har varit betydligt... Visa hela »