Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Prime Burger Company Hötorget

2,8 • 4 recensioner
Prime Burger Company Hötorget

Prime Burger var snabba med att haka på hamburgertrenden 2013 och idag finns de på flera ställen i Stockholm, bland annat vid Hötorget. I fokus för burgarna står kvalitet; här serveras 200-grammare på nymalet kött i ett gäng olika varianter. Du hittar såväl den enkla "plain beef burger" som pulled pork och en "California Burger" med avokado. Burgarna kombinerar du själv med extra toppings och tillbehör. Du hittar även ett bra utbud av amerikanskt öl att dricka till.

Se även Prime Burger Company Birger Jarlsgatan, Prime Burger Company Folkungagatan, Prime Burger Company Hantverkargatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Sophia E.

Det var den värsta hamburgare jag ätit. Jag har bott i USA i många år och var sugen på en god, saftig burgare. Det som kom in vad ett knastertorrt grusberg. Det gick inte att äta burgaren med händerna, "gruset" bara föll ut, det tom knastrade mell... Visa hela »

Nils H.

God prisvärd burgare. Håller en förvånansvärt jämn kvalité. Trevlig servis. Sötpotatis pommes fritesen är ett måste.

Beatrice H.

God burgare, dock för lite sås - blev inte så saftig. Kalla och osötade sötpotatispommes samt otrevlig servitör. Blir inget återbesök!

6/4-16

Eleonor D.

Riktigt god hamburgare och bra service!