Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Proviant Östermalm

3,4
8 recensioner

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Proviant Östermalm

3,4
8 recensioner
Proviant Östermalm

På Proviant serveras klassiska rätter, inspirerade av det skandinaviska och franska köket. Miljön är också den mycket klassisk. Här hittar du förutom matsalen en espressobar, uteservering och en bardisk. I anslutning till restaurangen ligger även butiken där man kan handla med sig råvarorna hem eller köpa hämtmat. Bakom krogen står bland andra Mattias Edlund, som tidigare varit kökschef och vd för Edsbacka krog.

Användarbilder på Proviant Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Proviant Östermalm av Hanna T.
  • Bild från Proviant Östermalm av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2020

Var här på lunch och fick uppleva Jättetrevlig personal och fin service men maten var inte topp. Den var inte så varm och smakade inte så mycket. Åt de klassiska köttbullarna med brunsås och det var gott men som sagt inte så varmt som det bör v... Visa hela »

28 feb 2019

Trevlig restaurang som känns som den lokala kvartersrestaurangen.

29 okt 2018

Lunch.
Underbart med en lunch i atmosfär där man känner sig helt och hållet avslappnad, ingen lunchrush eller trängsel. Låg ljudnivå, möjligheten att prata normalt och helt ostört med sitt sällskap. Mysigt och intimt.
Servicen är on s... Visa hela »

Listad i: Råbiff, Lyxlunch
26 feb 2016

Vi var ett stort sällskap som åt på Proviant igår. Menyn var förbeställd, pilgrimsmussla med någon form av svampstuvning till förrätt och biff till huvudrätt. Pilgrimsmusslan var riktigt god. Biffen var också bra. Stor, perfekt stekt och me... Visa hela »

1 mar 2016

Klassisk Östermalmskvarterskrog. Lite tråkig meny - för klassiskt svensk enligt mig. Bra mat, men inget utöver det vanliga.

26 jan 2019

Trevligt, gott, bra meny!

24 feb 2015

En mycket trevlig kvartersbistro med högre ambitioner för det klassiska köket. Otroligt trevlig personal som alltid har bemöt mig med en personlig känsla och bra service. Inredningen känns rustik men även hemtrevlig. Deras bar är skön att ta en öl i... Visa hela »

21 nov 2015

Trevlig atmosfär, ambitiöst, men ingen riktig känsla och riktigt tråkig mat. Torrt kött, inte färdig potatis etc.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.