Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

R Madrid Tapas Bar

4,0 • 3 recensioner
R Madrid Tapas Bar

R Madrid Tapas Bar ligger beläget bland Södermalms populäraste kvarter, strax intill Mariatorget mitt på Hornsgatan. Här får du känslan av att du befinner dig i Spanien. Du kan enkelt droppa in för att äta lite tapas och ta ett glas vin, men lika gärna äta en riklig måltid från det spanska köket.

R Madrid Tapas Bar satsar på genuina och klassiska spanska tapas med typiska rätter som tortilla de patatas och gambas al ajillo, spanska ostar och chark. Miljön påminner om en genuin spansk tapasbar där det är lika enkelt att droppa in för en öl, dela på några tapas eller äta en hel måltid.

Interiören för tankarna till både Sydamerika och Spanien, där färgstarka inslag möter mörkt trä och traditionella möbler. Här finns utrymme för många typer av sällskap, stora som små, vare sig du vill sitta till bords eller föredrar att hänga vid barborden.

Restaurangen har ett stort intresse för dryck, och för den som gärna utforskar något nytt så finns det kunskap om såväl öl som vin. I baren serveras populära drinkar som margarita och mojito, samt deras egna och omtalade sangria. Under sommarhalvåret välkomnar de även sina gäster till uteserveringen på Hornsgatan.

Ska du anorda egen fest eller liknande erbjuder de catering för upp till 300 personer.

 

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jun 2018

Väldigt lyft med nya, utökade lokalen. Personalen är väldigt trevlig och maten är god.

10 dec 2017

Genuin tapasbar! Härlig mat och jättetrevlig personal!

18 sep 2017

Underbar restaurant med genuin kunskap om både mat och dryck. Rekommenderas