Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Reload Superfood Bar Sergelgatan

4,3
6 recensioner

Reload Superfood Bar Sergelgatan

4,3
6 recensioner

Användarbilder på Reload Superfood Bar Sergelgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Reload Superfood Bar Sergelgatan av Ida B.
  • Bild från Reload Superfood Bar Sergelgatan av Ida B.
  • Bild från Reload Superfood Bar Sergelgatan av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2018

Absolut ett av favorit ställena i Stockholm! Jag går väldigt ofta dit och fikar och något ni måste testa där är twix kakan. Drömmen!! Maten är väldigt fräsch då den inte tilllagas med några tillsatser och görs på bestä... Visa hela »

10 sep 2019

Ett av mina favoritställen när det kommer till sallader! Prisvärt! Man väljer antingen sin egen sallad eller så tar man något av de färdiga alternativen på menyn. Kycklingen är så himla gott! Riktigt saftigt! Har nog aldrig hänt att jag ä... Visa hela »

8 jan 2020

Älskar Reload! Bra salladsbar men har även den bästa acai bowlen i stan, enligt mig. Bättre än Mahalo, då den är krämigare. Även stort utbud av raw food desserter.

20 aug 2018

Ett av mina favoritlunchställen.(Köper även med mig hem till middag ibland.
Du kombinerar din egen hälsosamma sallad! Utbudet är stort, råvarorna fräscha och bra pris (109kr) för en stor mättande sallad. Försöka att kom i hyfsad tid, annars... Visa hela »

22 sep 2018

Bra för lunch i city, Plocka ihop din egen sallad. Stora och prisvärda portioner. Känns fräscht överlag och går snabbt oavsett köer

18 jul 2019

Bra ställe dit även vi som äter gluten- och sockerfri vegansk mat kan gå. Salladen kan man få med en halv avocado och cashewnötter som protein. Stor sallad som man blir mätt på! Helt ok pris!