Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Clou

4,3 • 11 recensioner
Restaurang Clou

Obs. Restaurangen flyttar till nya lokaler under 2017.

Centralt belägna Clou serverar både klassiska och nytänkande rätter i crossover-stuk med influenser från hela världen. Här hittar du även en cocktailbar som inte minst välkomnar AW-häng.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Kristoffer R.

Bra mat! Lite off som sagt, men samtidigt är det skönt med lite spridning och nytt är alltid välkommet. Interiören och därmed stämningen har bra potential, men det märks att det fortfarande är ett koncept som byggs upp. Grymma drinkar! Helgkvällar kö... Visa hela »

Adam L.

Clou var en speciell upplevelse. Allting var riktigt bra (men wait for it...). Vi delade på 5 smårätter, vilket var lagom (för två grabbar, rekommenderades att börja med 4). Samtliga var antingen goda eller väldigt goda. Carpaccion var nog kvällens höj... Visa hela »

Daniel C.

Hade blivit rekomenderad detta ställe så jag var verkligen sugen på att pröva en nytt ställe. Men tyvärr så måste jag säga att det levde inte upp till mina förväntningar. Stället var alldeles för omysigt för en middag med frun... Visa hela »

Ida A.

Clou var en riktig wow-upplevelse. Maten, servicen inte minst, inredningen - allt är i toppklass! Carpaccion och getosten var mina personliga favoriter. Om jag ska säga något negativt så är det läget, eftersom det ligger i ett något tråkigt område ma... Visa hela »

Romina M.

Helt ok!! Åt fisk där en gång och den var inte super. Men annars är det ett väldigt trevligt ställe!

Johanna Ö.

Grymt nyöppnat ställe med modern, lyxig och lekfull mat. Testa carpaccion och ankan. Med ett gott glas rött. Servicen var grym och killarna i baren var superduktiga (och snygga). Drinken Bonnie and clyde är ett måste! 5/5 i betyg!

Johannes S.

Roligt och nytänkande koncept.

helt klart att rekommendera!!

Jan P.

Väl lagad mat och presentation utav maten, vinet passade perfekt, är man inte så insatt i vinet, så kan kyparen rekommendera ett passande vin eller något annat sorts dryck till maten!

Väl gjorda cocktails med färska ingredienser och snyggt jobbat, reko... Visa hela »

Eddie .

Grym service, bra mat och fräscha drinkar, rekommenderas varmt!

Mikael L.

Trevlig personal. Goda drinkar och mycket bra mat. Vill verkligen rekommendera!

Juan Carlos V.

Väldig god mat, trevlig bemötande. Godaste pommes jag ätit någonsin och kanon drinkar.