Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Loén

4,5 • 2 recensioner
Restaurang Loén

Sedan februari 2019 huserar Restaurang Loén i Duck & Crabs gamla lokaler. Kockduon Nichlas och Oskar är kvar, men lokalen är totalrenoverad och konceptet är omgjort. Här får du en middagsupplevelse så som de själva skulle vilja ha det, med smårätter och social dining i fokus.

Du hittar restaurangen på Rådmansgatan, precis på gränsen mellan Vasastan och Östermalm. Den lilla lokalen välkomnar alla typer av sällskap, oavsett om man ska äta en middag på tu man hand eller satsa på en festlig måltid. Här är det familjärt, med rustik inredning i trä, öppet kök och skandinavisk interiör. Ambitionen är att det ska kännas hemtrevlig och välkomnande, och det gamla porslinet påminner man om skandinaviska traditioner.

Menyn bjuder på internationella rätter i små och mellanstora storlekar; tanken är att man ska dela på allt och samlas kring maten. Under vissa dagar finns även större varmrätter och "veckans plat-du-jour".

Förutom maten har man ett stort intresse för vin, framförallt i kombination med mat. Vinlistan byts ut efter säsong och man letar alltid efter nya smaker. Är du ett fan av naturviner hittar du även det här.

 

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 aug 2019

Direkt när man kliver in i lokalen slås man av ett fantastiskt matos, de luktar öppen eld och grillat och man märker att här inne lagas det mat från hjärtat!

Lokalen har en öppen planlösning med kök och matsal, har man tur får man e... Visa hela »

13 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Underbar "chef ' s table"-liknande upplevelse. Ägarna arbetar hårt både fram och bak i huset för att ge en mål tid här den verkliga personliga touch. Maten är vackert presenterad med förstklassiga råvaror. Jag hoppas att de har framgå... Visa hela »