Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Stadshuskällaren

3,0 • 1 recension
Restaurang Stadshuskällaren

Hösten 2012 öppnade Stadshuskällaren återigen portarna efter att ha hållit stängt ett helt år för renovering av konceptet. Den välkända arkitekten Jonas Bohlin står för inredning, medan köksmästare Magnus Santesson med sous chef Magnus Åkerström, vinnare av ”Årets Unga Kock 2017” och ”Årets Fjällkock 2018” och team står för bespisningen. Ambitionen är att kunna leverera toppklass både när det vankas finfest och evenemang i Blå Hallen eller Gyllene Salen samt middagsservering i Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi. Menyn på Stadshuskällaren präglas främst av svenska fisk- och vilträtter med inslag av regionalt producerade tillbehör som lokala grönsaker, svamp och bär.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 maj 2019

Översätt till svenska »

We tried Chef's table set in the kitchen.

The food was good. Just good, not excellent.

The sommelier was very knowledgeable and friendly, but I strongly would like to suggest that she should cut her nails.

The table was tiny and the chair high and uncomfortable. You c... Visa hela »