Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Stadshuskällaren

4,0
1 recension

Restaurang Stadshuskällaren

4,0
1 recension
Restaurang Stadshuskällaren

När man kliver in på Stadshuskällaren, som är en av Stockholms äldsta restauranger och grundades 1922, känner man direkt historiens vingslag och sveps med i den högtidliga stämningen. Restaurangen tillhör gruppen Stadshusrestauranger som även står bakom Ragnars Skafferi, och inte minst bankettverksamheten i Blå Hallen där Nobelmiddagen serveras varje år.

Miljön på Stadshuskällaren skvallrar om dess nästan hundraåriga historia. De stora magnifika målningarna i både tak och på väggar, i kombination med ljusträd och röda mattor, skapar en intim och tidlös omgivning. Bardelen är möblerad med tidstypiska rottingmöbler och stenbord, medan du i matsalen slår dig ner vid klassiskt uppdukade bord med vita dukar och linneservetter.

À la carte-menyn, som serveras onsdag till lördag, genomsyras av svenska smaker och råvaror med en modern touch, och inspirationen kommer från den nordiska skogen. Här hittar du rätter som hjortsadel med rotselleri, röding med blomkål och forellrom samt anka med spetskål och burritanalök. Unikt för Stadshuskällaren är att större sällskap kan förboka en hel Nobelmeny, och ni kan då välja vilken meny ni vill från 1901 fram till 2019. Ett roligt koncept för jubileumsfirande och födelsedagar, eller om ni bara är nyfikna på att äta en riktig Nobelmiddag i en anrik miljö.

Användarbilder på Restaurang Stadshuskällaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Stadshuskällaren av Katrine L.
  • Bild från Restaurang Stadshuskällaren av Katrine L.
  • Bild från Restaurang Stadshuskällaren av Katrine L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 maj 2020

Svårt och veta hur man ska recensera detta. Vi var snabb med att boka bord när vi fick nys om att Jimmi Eriksson skulle köra lite vinnarrätter. Något man sällan upplever. Äta mat från en av våra främsta tävlingskockar.

Maten finns... Visa hela »